• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Frankrijkstraat 3
  5171 PR Kaatsheuvel
  Noord-Brabant

  Tel: +316-24656594

  KVK
  17235943
  BTW Nummer
  8200.57.770
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Gemeentelijke Ondersteuning

Attractieverhuur TimTom ondersteunt verschillende (grote) gemeenten

Attractieverhuur TimTom is een graag geziene gast binnen diverse gemeentes. Zo zijn we een verregaande samenwerking aangegaan met de gemeente Papendrecht op het gebied van activiteitenbegeleiding. Samen met de gemeente zetten wij ons in voor een gezond en sportief klimaat binnen Papendrecht.

We ondersteunen de gemeente bij het invullen van spelprogramma’s en nemen, desgewenst, een groot deel van de organisatie over. Hierbij bevorderen we alle communicatie tussen de betrokken partijen, bouwen we samen aan een netwerk en worden taken en verantwoordelijkheden transparant verdeeld. Als sparringpartner wisselen we kennis uit met de gemeente en tijdens brainstormsessie brengen we onze expertise in.
You can select 5 products only