• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Frankrijkstraat 3
  5171 PR Kaatsheuvel
  Noord-Brabant

  Tel: +316-24656594

  KVK
  17235943
  BTW Nummer
  8200.57.770
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Onze Services & Ondersteuning

Van Attractieverhuur tot dienstverlening

Om u tot in de puntjes te kunnen ondersteunen hebben wij ons gespecialiseerd in het verlenen van diensten. Wij brengen u niet alleen tastbaar de hoogste kwaliteit maar bieden ook de optimale ondersteuning in de organisatie van activiteiten met verschillende doeleinden.

Ons uitgebreide netwerk kan altijd de oplossing bieden voor verscheidene vraagstukken. Hieronder vind u een overzicht van geboden diensten in het verleden, staat uw dienst er niet tussen, neem dan toch gerust contact op. Onze flexibiliteit maakt ons multi inzetbaar.

TimTom Events heeft onder andere ondersteuning geboden aan:
.
You can select 5 products only