• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

    Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

    Lees verder
  • Volg ons op socialmedia

  • Contact

    TimTom Events
    Westlandseweg 14a
    2291 PG Wateringen


    Tel: +316-24656594

    IBAN
    NL80 RABO 0152 7405 38
    KVK
    50882287
    BTW Nummer
    822972992B01
  • KLANTBEOORDELINGEN

    0
    0 beoordelingen

Reviews

Heel tevreden

Feb 24, 2015 by Zorgbedrijf Antwerpen

We hebben voor een buurtfeest een pannaveld gehuurd van TimTom. Van het eerste contact tot en met de factuur is alles zo goed geregeld! Het pannaveld kwam al eerder dan we hadden afgesproken, is vakkundig en snel opgezet.
In België is men niet zo bekend met een pannaveld maar de jeugd had het al snel door en er is de hele dag dankbaar gebruik gemaakt van het veld.
De vriendelijke medewerker had het veld ook weer zo in de auto.
Keurig verzorgd, afspraak = afspraak, wij zijn heel, heel tevreden!

Helemaal TOPPIE

Sep 21, 2014 by Stichting volksfeesten comite de rijp

Voor de 4e keer gehuurd bij TIMTOM, helemaal top.
de attracties werden met open armen ontvangen door de 24 teams
tijdens de Rijperzeskamp 2014.

in ierdergeval, volgend jaar gaan we er weer voor.

Survivalbaan

Sep 21, 2014 by Buurtvereniging zundertseweg / Klappenberg

Afgelopen weekend survivalbaan gehuurt voor ons buurtfeest.
Wij zijn zeer te spreken over de service van Tim/Tom. Zeer flexibele opstelling en ruime mogelijkheden voor het ophalen en terugbrengen van de gehuurde attractie.
Wat natuurlijk het aller belangrijkst was, was het plezier dat onze kinderen en volwassen buurtbewoners hebben gehad.

Sep 04, 2014 by Dafne de Jong

Voor een familiereünie de Mega Rolls en Bumperballen gehuurd van TimTom events, super goede service en een top dag gehad! Van jong tot oud, iedereen wilde graag mee doen met de activiteiten.
Attracties zijn makkelijk te plaatsen en weer af te bouwen. Huren bij TimTom events is echt een aanrader!

Recensie Take out waterbaan en water wonderwiel

Sep 01, 2014 by Carl Proost

We ontvingen een zeer goede service van TimTom! De verhouding van prijs/kwaliteit is volgens ons zeer goed. Het materiaal was zeer degelijk.
Toen we een probleem ondervonden met het water wonderwiel heeft TimTom hier een passende oplossing voor gevonden.

Wij van zeilclub VVW Turnhout zijn in ieder geval een tevreden klant!

Bungee trampoline

Sep 01, 2014 by Oranjevereniging Juliana Genderen

Afgelopen zaterdag hebben wij gebruik mogen maken van de service van Tim Tom Attractieverhuur tijdens onze vrijmarkt. Super service, vooraf duidelijk alles aangegeven, geen omkijken naar gehad deze dag. Geweldig! Helaas zat het weer niet echt mee maar de kinderen hebben ervan genoten!

PV Verhulst

Sep 01, 2014 by Kooijmans

Afgelopen zaterdag 30 augustus hebben de kinderen kunnen genieten van de "klimklauter aap" en de "Multiplay Oceaan" tijdens onze jaarlijkse BBQ bij OC Verhulst te Drunen.
Zelfs het weer was geen spelbreker voor de kids. Ze hebben zich prima vermaakt.
Op naar het volgend jaar.

PV Verhulst

Sep 01, 2014 by Kooijmans

Afgelopen zaterdag 30 augustus hebben de kinderen kunnen genieten van de "klimklauter aap" en de "Multiplay Oceaan" tijdens onze jaarlijkse BBQ bij OC Verhulst te Drunen.
Zelfs het weer was geen spelbreker voor de kids. Ze hebben zich prima vermaakt.
Op naar het volgend jaar.

Bumberballs

Aug 25, 2014 by Wouter van Genuchten

We hebben echt een super dag gehad met deze attractie. Ook waren de ruime openingstijden van Timtom handig voor ons. Als we nog een keer iets nodig hebben komen we zeker terug !

Top Ervaring!

Jul 31, 2014 by Yoram Kannangara

Wij hebben meerdere malen gebruik gemaakt van de services van TimTom Attractieverhuur en dit is tot dusverre altijd vlekkeloos gelopen. Wij kijken uit naar toekomstige samenwerking!

top

Jul 26, 2014 by a. den braven

Voor het afscheid van juf Tineke de survivalbaan gehuurd. Er ging een gejuich op toen de kinderen hem zagen. Wat is ie groot. Twee vaders hielpen met de opbouw en het afbreken. Het was een hele klus, maar het lukte. Voor groot en klein was de baan een succes. Klimmen, rollen, rennen en glijden maar.

Super geregeld!

Jul 25, 2014 by Laura Beljaars

Ik had Tim Tom ingehuurd voor de landelijke contactdag van Stichting Gilles de la Tourette. Dit is een dag waarop ik altijd super druk bezig ben en het was dan ook heel fijn dat ik me helemaal niet heb hoeven bekommeren om de attracties! Van te voren was door Tim Tom met de locatie geregeld wat waar kwam te staan, en op de dag zelf is alles super opgebouwd en afgebroken, echt geweldig! De kinderen hebben een geweldige dag gehad en konden heerlijk genieten van elkaar en van de springtoestellen! Klein minpuntje: de skippyslangen waren niet opgepompt en dat heb ik ook niet voor elkaar gekregen. Maar dat kon de pret niet drukken!
Bedankt voor een super dag en hopelijk tot een volgende keer!

Jul 24, 2014 by Iris Colet

Goede service! Ideaal om last minute een attractie te huren! Flexibele ophaal en wegbrengtijden van de attractie.

Survivalbaan

Jul 14, 2014 by Vv Maasdijk

Afgelopen weekend gebruik gemaakt van de survivalbaan tijdens ons kampweekend met de jeugd van vv Maasdijk. De kids vonden het een super leuke survivalbaan en hebben er daarom ook volop gebruik van gemaakt. Daarnaast een prima service van Tim Tom Events! Hier komen we zeker nog een keer terug.

super attracties super avond

Jul 13, 2014 by DOTO Harskamp

G.V. DOTO Harskamp, hield een seizoen afsluiting, met 4 springkussens van Timtom. dit was een groot succes! service en de jongens die het kwamen brengen en halen, in 1 woord geweldig! wij hebben mede door jullie een super avond gehad, bedankt!

super avond met 4 grootte attracties

Jul 12, 2014 by G.V. DOTO Harskamp

wij hadden 4 grootte attractie s gehuurd voor de afsluitingsavond van onze gymnastiekvereniging, super service, ze kwamen het zelf s avonds om 23.30 uur ophalen. wij hadden slingerbal, bungeerun, schommelschip en de timtom stormbaan!! voor elke leeftijd leuk! Tim Tom bedankt voor de super service en ook de jongens die het kwamen bezorgen en ophalen!

Jul 07, 2014 by Tv vierhoeven

Afgelopen weekend een zeskamp gehuurd bij timtom voor onze tennisvereniging

Goede service en superleuke zeskamp

Zelf opgezet , geen probleem! Er zat een duidelijke en goede beschrijving bij.

Breng en ophaalservice was ook erg goed!

Tot volgend jaar !

Jul 07, 2014 by Tv vierhoeven

Afgelopen weekend een zeskamp gehuurd bij timtom voor onze tennisvereniging

Goede service en superleuke zeskamp

Zelf opgezet , geen probleem! Er zat een duidelijke en goede beschrijving bij.

Breng en ophaalservice was ook erg goed!

Tot volgend jaar !

Water Wonder Wielen

Jul 05, 2014 by Mc Jam's

Fijne ervaringen met attractieverhuur TimTom.
Snelle reacties op mailconversatie en er wordt goed meegedacht over eventuele problemen en vragen.
Ik zeg; volgende keer weer TimTom verhuur!

klimklauteraap en multiplay jungle

Jul 02, 2014 by anja smorenburg

Net als 2 jaar geleden hebben wij voor onze kleuterspeldag 2 TOP-springkussens gehuurd bij Tim en Tom: de klimklauteraap en de multiplay jungle. De kinderen (en wij) hebben er enorm van genoten!!!
De vriendelijkheid en service van dit bedrijf is geweldig, bedankt weer mannen en tot een volgende keer!!

De juffen van de Carolusschool,
Soesterberg

Piraten waterbaan

Jun 30, 2014 by Ben van der Linden

Dit weekend de piraten waterbaan gebruikt, top feest geweest. Alle gasten waren onder de indruk van deze enorme baan bij ons voor de deur. Deze baan hebben we zelf opgebouwd en afgebroken, prima te doen, goede duidelijke beschrijving. Service van Tim en Tom prima, lekker flexibel en gastvrij. Toffe gasten.

Multi sky Swing

Jun 24, 2014 by Frans Rongen

Multi sky Swing...... Mooie baan

Pannakooi

Jun 22, 2014 by Rick Reijnders

vv EBOH Familiedag 2014 was mede door deze mooie pannakooi een daverend success! De pannekooi was erg gemakkelijk op te zetten en op te ruimen, dankzij goede instructies en materialen van TimTom events.

Wij gaan alvast een mooie attractie uitzoeken voor de volgende familiedag!

Survivalbaan TimTom

Jun 11, 2014 by Theo Onderwater

Vandaag gebruik gemaakt van de survivalbaan van TimTom. Mooi op tijd aanwezig en al snel stond de fantastische baan. Kinderen hebben er van genoten! Bedankt TimTom Events.

Groet, Theo.

Attracties jeugd voetbalkamp

Jun 04, 2014 by Bennie Hqmersma

Afgelopen weekend een aantal attracties op ons jeugdvoetbalkamp in gebruik gehad, het regelen en leveren is super geregeld.
De jeugd van voetbalvereniging Uchta uit Ochten hebben erg veel plezier beleefd van de attracties.
TimTom events bedankt voor de superservice.

Service is top!

Jun 03, 2014 by M de Lepper

Service is uitstekend. Alles kan in overleg. Snelle reactie op vragen. De kinderen hebben veel plezier gehad met de bumperballen. Goede kwaliteit! Als we iets huren is het weer via Tim en Tom.

TIMTOM & THE BOYS

May 19, 2014 by Tineke Overbosch

Zaterdag jl. stond de bungeetrampoline in het Calandpark op de Landtong Rozenburg. Wat een superervaring! Een prima attractie, de kids stonden de hele middag in de rij. De twee jongens die de boel bedienden deden dat werkelijk perfect. Helemaal servicegericht en aandacht voor elk kind. Super! Doen we vast nog een keer.

bumperballs

May 18, 2014 by Paul van Beijsterveldt

Erg leuke attractie met veel speelmogelijkheden. Ook erg leuk om te zien.
Service was ook Super!

OM NOOIT TE VERGETEN...

May 14, 2014 by Stichting Kidsdag Hoekelum

Vorige week dinsdag 29 april waren jullie met twee attracties op onze Kidsdag Hoekelum present De manier waarop jullie twee medewerkers hun 'zaak' (de Bungee Trampoline e n de Rodeostier) runden verdient alle lof!! Zowel het ruim op tijd aanwezig zijn, de opbouw en het aan het eind van de dag ook weer afbreken van het geheel, was keurig en prima verzorgd. Werkelijk van grote klasse was het omgaan met de aan ons toevertrouwde kinderen; heel bijzonder en soms zelfs ontroerend om te zien. Deze ‘gasten’ verdienen een grote pluim!!

TimTom is eindbaas!

May 12, 2014 by Jim van Asdonk

Super ervaring met TimTom Events. Alles was tot in de puntjes van A tot Z geregeld. Bedankt TimTom. Jullie zijn eindbaas in attractieverhuur!

SUPER

May 07, 2014 by Dirk Govers

Een beter service kan je niet hebben en Tim en Tom zijn TIP EN TOP
Ook het materiaal was TIM EN TOM (tip top)
in mijn woordenboek komt tip top niet meer voor is nu tim tom geworden

Super!!!!

Apr 28, 2014 by Emilie Olsman

Vorige week voor onze laatste school dag de Take Out stormbaan gehuurd! Het was een groot succes! Voor een super prijs een super service gekregen! Bedankt Tim en Tom!

Mega take out stormbaan

Apr 13, 2014 by Thomas More België

Onze studenten hebben enorm genoten van de Mega take out stormbaan! Een voltreffer!

Bossche bollen!

Apr 08, 2014 by Gemeente Papendrecht

Bedankt voor het leuke gesprek vanmorgen Tim & Tom ... en de Bossche Bollen! Leuk zaken doen met jullie: voor een heel jaar plezier in Papendrecht!

Redelijk duur

Mar 09, 2014 by A Veltman

Redelijk duur maar lijkt me wel leuk

Mar 07, 2014 by Marcia

Geweldig groot springkussen.
Maar vraagje voor hoe duur is het voor 2 dagen huren

Piratenpret!

Feb 28, 2014 by Zwembad De Waterhoorn

Deze hele week hebben onze bezoekers mogen genieten van deze spectaculaire waterbaan.
En wat een succes is dit geweest! Niets dan positieve berichten van onze bezoekers en werknemers. Baan is mooi op tijd gebracht en werkt helemaal zoals het zou moeten.
Zeker voor herhaling vatbaar! We hebben nog wat leuke foto's voor jullie, die zullen we per e-mail doorsturen!
Bedankt en tot een volgende keer!

Beoordeling van KLJ Waltwilder

Oct 08, 2013 by KLJ Waltwilder

Beste,

Ik wil u in de eerste plaats bedanken! We hadden voor onze startdag (06/10/13),een paar springkastelen gehuurd en we waren heel erg tevreden over de kwaliteit van uw materiaal.

Iedereen ( de leden, de leiding, ouders ) vond het een geweldig dag, mede door uw springkasten en daarvoor bedankt!

Er waren nadien wel wat problemen met de springkastelen terug op te bergen.

Met vriendelijke groeten KLJ Waltwilder.

sprookjes springkussen

Oct 07, 2013 by Mirjam

Voor het kinderfeestje van onze dochter het sprookjesspringkussen gehuurd. Super ! erg leuk !

Bumbervoetbal Timtom

Sep 29, 2013 by Tuinkracht BV

Erg leuk, hilarisch ( zwaar) spel.
We hebben verschrikkelijk gelachen, mensen die meededen en mensen die keken. Aanrader

Bumperbal

Sep 29, 2013 by Marit Scheij

Een erg leuk spel, zeker iets om aan te raden!

Bumpervoetbal

Sep 25, 2013 by s. de Jonge

Deze actractie is echt hilarisch. Erg zwaar maar zo leuk. Niet alleen om het zelf te doen maar ook om er naar te kijken geeft veel plezier! Echt super

Tobbedansbaan

Sep 25, 2013 by s.d.jonge

Een zeer leuke atractie die absoluut niet bij een zeskamp mag ontbreken. Veel positieve reacties van onze deelnemers!

TimTomTopEvents

Sep 09, 2013 by Danny Lee

Top bedrijf, afhalen/terugbrengen was zeer goed geregeld, zeer flexibel ! De bumperballen waren erg leuk, mensen vonden het TOP !

Sep 01, 2013 by Hans en Yvonne

Echt een aanrader! Prettig contact, goede afspraken en prachtig springkussen in leuke kleuren. De kids vermaakten zich uitstekend, de ouders dus ook. Bedankt TimTom.

Top-Bedrijf

Jul 08, 2013 by Diana Meiling

Wij hebben ze weer geboekt!!!
Dat zegt al genoeg!

Bedankt TimTom!

Jul 07, 2013 by Ewoud

Wij hebben afgelopen zaterdag een geweldige zeskamp kunnen houden voor ruim 100 kids, mede dankzij TimTom! Hartelijk bedankt voor de goede service en de super gave 'take out' survivalbaan!

piratenwaterbaan

Jul 01, 2013 by Leanne van Roosmalen

vanaf het eerste mailcontact verliep het soepel en netjes, heb verschillende vragen gehad maar kreeg vrij direct antwoord daarop. Het springkussen viel bij jong en oud ontzettend goed in de smaak, een leuke veelzijdige baan waar ieder op kon genieten.
Bij de aflevering van het springkussen zatten zelfs handdoeken om het kussen af tedrogen. Super goede service, komen volgend jaar zeker terug!

Springkussen

Jul 01, 2013 by Machinefabriek Molendijk BV

Tijdens onze jaarlijkse bedrijfsbarbecue een leuk springkussen gehuurd bij TimTom. Goede kwaliteit, vriendelijke medewerkers. Het springkussen stond in no-time en was ook snel en netjes weer opgeruimd aan het einde van de avond. De kinderen hebben veel plezier gehad. Volgend jaar weer!

Stormbanen

Jun 27, 2013 by Gemeente Papendrecht

... zie de kids maar eens tegen te houden als alles klaar staat, maar 'je bent nog niet open'.... Geen beginnen aan! Dit is topsport zonder dat je er erg in hebt!

Bungee Trampoline

Jun 27, 2013 by Gemeente Papendrecht

Super attractie, fantastische begeleiding en professionele bungee!

Bumperballs

Jun 27, 2013 by Gemeente Papendrecht

Hilarisch spel, veel plezier voor jong en oud, kun je al je energie in kwijt! Een hele middag wachtende bewoners die graag een keer willen bumperballen!

Jun 27, 2013 by Marcia

Van mij krijgen ze een dikke 10. Goede kwaliteit spullen, geweldige service en superleuke gasten om mee samen te werken!

Geweldig

Jun 13, 2013 by Thomas

Geweldige keuze,

Gehuurd met de TimTom Stormbaan en dat was echt plezier!!

Extreem heftige attractie

Jun 06, 2013 by Frans

Zeer indrukwekkende attractie, het grootste springkussen dat ik ooit heb gezien! Perfect geschikt voor jong en oud!

Super leuk

Jun 05, 2013 by Kasper

Dit springkussen laatst op een evenement gezien. Viel goed in de smaak : )

May 06, 2013 by Volksfeesten ....

Wij hebben dit onderdeel gebruikt als finalespel voor onze sport en spel middag. Het was een erg spannende attractie, waardoor hij prima geschikt is als finale onderdeel.

May 06, 2013 by Volksfeesten ....

Fantastisch onderdeel! Erg leuk om de deelnemers over de Mega Balls te zien stuiteren, met de nodige hilarische valpartijen.

May 06, 2013 by Volksfeesten ....

De tobbedansbaan was het populairste onderdeel bij ons! Het glijden met het bootje van de glijbaan en het bereiken van de bel zorgde voor veel hilariteit.

May 06, 2013 by Volksfeesten ....

De buikglijbaan was bij ons feest een groot succes.
Erg leuk dat de baan eindigt in een zwembad.

May 06, 2013 by Volksfeesten ....

Een super attractie met veel leuke onderdelen. Vooral de vrije val op het eind is fantastisch.

Uitstekend bedrijf

Apr 25, 2013 by Diana Meiling

Wij hebben meerdere keren attracties gehuurd van TimTom. Alles ziet er perfect uit en elke keer was het goed georganiseerd en het personeel kindvriendelijk!

Uitstekende eyecatcher!

Apr 22, 2013 by Rogier Zandijk

Superding! Zoek je een eyecatcher in je zwembad? Ik zeg doen! Geen geklooi met een slurf oover het water maar een wasmachineachtige slang over het water waardoor de blower lekker ver weg kan staan.

Ook een prima service. Op de dag zelf besloten om een dag langer te huren. Kon zonder problemen geregeld worden.

Erg leuk

Apr 16, 2013 by Sander van Hassel

Wij hadden het lasergamen afgelopen zaterdag gehuurd en ze waren netjes op tijd en binnen een mum van tijd was het opgebouwd. De begeleiding was ook goed en het spelen zelf werd als erg leuk ervaren. Over het geheel is dit een echte aanrader!

Fantastische verzorging

Mar 31, 2013 by Maartje

Hoe het personeel van dit bedrijf met kinderen omgaat is buiten gewoon goed. Zeer vriendelijk met de juiste dosis geduld.

Kinderen werden salto's geleerd en wij hebben er absoluut van genoten!

BEDANKT TimTom!

Mooie attractie

Feb 26, 2013 by Kasper Siemons

Ik heb de bungee trampoline van Tim Tom laatst op een evenement in de buurt geboekt. Was erg succesvol! Zeker de publiekstrekker van de dag, aanrader!

Leuk springkussen

Feb 14, 2013 by Jimmy

Ik heb voor mijn dochter dit springkussen als verrassing ingehuurd. Het werd netjes gebracht en opgehaald op afgesproken tijden. Mijn dochter heeft de verjaardag van haar leven gehad.

Bedankt springkussenverhuur TimTom

Take out waterbaan

Feb 14, 2013 by Nicky

Baan is super, erg veel plezier beleefd met dank aan attractieverhuur TimTom. Huur uw waterbaan bij TimTom en het zal ongetwijfeld bevallen!

Super Attractie

Feb 08, 2013 by Tim

Dit is echt het mooiste en lijpste wat ik ooit gezien heb.... Fantastisch!

, USA 4.9 5.0 34 34 We hebben voor een buurtfeest een pannaveld gehuurd van TimTom. Van het eerste contact tot en met de factuur is alles zo goed geregeld! Het pannaveld kwam al eerder dan we hadden a
You can select 5 products only