• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Frankrijkstraat 3
  5171 PR Kaatsheuvel
  Noord-Brabant

  Tel: +316-24656594

  KVK
  17235943
  BTW Nummer
  8200.57.770
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

TimTom Original

Bedacht, ontwikkeld en geproduceerd door Attractieverhuur TimTom

Bij Attractieverhuur TimTom willen wij u graag iets unieks aanbieden. Wij kopen de meeste van onze attracties niet uit een catalogus maar ontwikkelen deze zelf. In het productieproces worden wij bijgestaan door een Nederlandse producent (Sidijk) om vervolgens tot top-creaties te komen. De attracties, bedacht en ontwikkeld door Attractieverhuur TimTom vallen onder het TimTom Original label.

Het TimTom Original Label bestaat uit Toppers!

Onder het TimTom Original label vindt u de creaties van Attractieverhuur TimTom. Met deze Toppers komt elk evenement verrassend voor de dag. Doldwaze rondjes draaien in de Dizzy Spin, waarna de Crazy Race Stormbaan je oriëntatie vermogen op de proef stelt. Hangend op 6 meter onder een touwladder de Multi Sky Swing trotseren. Wanend in een straatvoetbal wereld met graffiti muren Streetwise voetbalattracties.

Hieronder een overzicht van de producten uit het TimTom Original label:

You can select 5 products only