• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  50882287
  BTW Nummer
  822972992B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Bumperball huren

Bekijk onze prijzen

Gegevens
 • Inbegrepen: 2 Bumperballen met gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies), stroomhaspels
 • leeftijdsindicatie: Maathoogte 1.5 meter: Gebruikers lengte: 150-170 cm, Maathoogte 1.8 meter: Gebruikers lengte: 170-190 cm
 • Stroombehoefte: 1 x 1100watt : 1 x 220v
 • Keurmerk TimTom: Ja
 • Vuurhuurmogelijkheden:
  • 4 Bumpervoetballen: op afhaalbasis voor €175,00, inclusief Voetbalboarding €300,00
  • 6 Bumpervoetballen: op afhaalbasis voor €250,00, inclusief Voetbalboarding €375,00
  • 8 Bumpervoetballen: op afhaalbasis voor €325,00, inclusief Voetbalboarding €440,00
*Prijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief €0,60 kilometervergoeding per gereden kilometer
Samples
bumperballen veiligheidsvoorschriften
Omschrijving

Bumperball huren

Iedereen stuitert van enthousiasme bij een bumperball huren. Een bumperball huren staat gelijk aan een fantastische activiteit die zorgt voor de nodige hilariteit. Een bumperball huren doet u bovendien bij Attractieverhuur TimTom, hét bedrijf dat events organiseert op maat. Om u een idee te geven van wat u allemaal kan organiseren door een bumperball huren, zetten we een aantal mogelijkheden op een rijtje:

Bumperball huren: voetbalevent

Werkt perfect in combinatie met Voetbalboarding. Twee teams gaan gewoon een potje tegen elkaar voetballen, maar doen dat met een bumperball om hun lijf. Al botsend en stotend proberen de twee teams de bal bij elkaar in de goal te krijgen, wat uiteindelijk tot een hilarische wedstrijd leidt (zie ook video).

Bumperball huren: verover de vlag

Een ander hilarisch spel is om met twee teams een spel vlagje veroveren te spelen. Het botsen en stoten van je tegenstander verandert hierdoor in een tactisch schaakspel.

Bumperball huren: free for all

Maar ook gewoon een free for all spel kan hilarisch zijn. Hierbij geldt: iedereen is voor zichzelf!

Veiligheid bij bumperball huren

Het leuke aan een bumperball huren is dat deelnemers hierin volledig beschermd zijn. Een stootje of een valpartij is juist datgene waarvoor de bumperballs bedoeld zijn. Bij het bumperball huren worden bovendien heldere gebruikershandleiding en instructies meegestuurd voor op- en afbouw.

Contact over bumperball huren

Vragen/opmerkingen over een bumperball huren? Neem daarvoor contact met ons op: tel. (+31) 0416 28 38 49 of +316 48 34 32 63 (WhatsAppen naar mobiele nummer kan ook) of mail info@attractieverhuurtimtom.nl. Bovendien bedienen wij u op maat wanneer u gebruik maakt van deze attractie. Zo is het mogelijk om voordelig de attractie af te halen, maar bezorgen we deze ook, bouwen we het spel voor u op of verzorgen we de attractie in zijn geheel. Ook bieden we relevante combinaties aan, zoals de eerder genoemde voetbalboarding. Dit alles maakt het bumperball huren een ideale manier om een leuk event op maat neer te zetten. En dat voor een scherpe prijs. Attractieverhuur TimTom biedt u service op maat en de laagste prijs voor de beste attracties. Zo zijn wij onder andere dé specialist als het gaat om een zeskamp huren en uiteraard voor een te gekke stormbaan

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Verwante producten direct erbij bestellen!

You can select 5 products only