Creëer uw mega stormbaan met unieke elementen!

Stormbaan Huren:

€  - € 
Filter

Veelzijdig aanbod voor het huren van een stormbaan

Attractieverhuur TimTom  biedt een uniek assortiment voor het huren van een stormbaan. Hierbij draait het altijd om kwaliteit, flexibiliteit, service en innovatie. Wij verhuren stormbanen van verschillende formaten en bieden spellen die u nergens anders zult vinden. Attractieverhuur TimTom heeft naam gemaakt met het bedenken en ontwikkelen. Zo verhuren wij de Take Out Stormbaan, de TimTom Stormbaan en de Crazy Race Stormbaan. Helemaal bijzonder is de Ultimate Stormbaan die met een lengte van 90 m(!) gekroond is tot de langste stormbaan van Nederland!

Stormbanen van Nederlands kwaliteitskeurmerk

Wilt u een stormbaan van degelijke kwaliteit? Er is geen betere kwaliteit als de Nederlandse makelaardij. Bij ons huurt u geen geïmporteerde stormbanen. Puur van Hollandse bodem, daarom zijn wij de koploper. Met dit gegeven huurt u bij ons de aller beste kwaliteit! De meeste van onze stormbanen zijn bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland door Attractieverhuur TimTom. Ondanks deze onderscheidende kracht bieden wij u toch de laagste prijs garantie.

Uniek: combineer uw eigen stormbaan

Trots mogen wij u als eerste van Nederland het combineren van uw eigen stormbaan aanbieden. Door het combineren van verschillende producten, kunt u een stormbaan helemaal naar wens huren. Dit zal uw evenement tot uniek bekronen. Attractieverhuur TimTom is de enige partij in Nederland waar u uw eigen stormbaan kunt creëren! Koppel verschillende attracties aan elkaar en combineer naar hartenlust tot een (mega) stormbaan van tientallen meters lang. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op. We denken graag mee over de mogelijkheden op uw locatie.

Stormbaanverhuur TimTom de stormbaan specialist

Attractieverhuur TimTom is koploper wanneer het gaat om stormbanen. Met eigen creaties zijn de stormbanen tegenwoordig lang niet meer zo standaard als deze in het verleden zijn geweest. Tegenwoordig draait het om kwaliteit en innovativiteit. Daarom proberen wij bij u met nieuwe creaties te verrassen. Wij willen u iets anders bieden dan wat u gewend bent.

Stormbaan huren in Nederland 

Klanten huren stormbanen door heel het land. Komt u uit Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Friesland, Zuid-Holland of zelfs Groningen, u kunt ook een stormbaan huren bij Attractieverhuur TimTom. Ook de Randstad is fan van onze scherpe prijzen en daardoor zien wij een grote vraag Stormbaan huren vanuit Amsterdam, Haarlem, Almere, Rotterdam en Den Haag. In het Zuiden zien we veel belangstelling, uit Den Bosch, Tilburg, Breda, Kaatsheuvel en Waalwijk komen ze een stormbaan huren bij Stormbaanverhuur TimTom.