• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Frankrijkstraat 3
  5171 PR Kaatsheuvel
  Noord-Brabant

  Tel: +316-24656594

  KVK
  17235943
  BTW Nummer
  8200.57.770
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Budget Sportdag Pakket

Bekijk onze prijzen

Gegevens
*Prijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief €0,60 kilometervergoeding per gereden kilometer
Dit zeskamppakket bevat een stapelkorting van 15% op de prijzen van de losse onderdelen!
Omschrijving

EEN SPORTDAG ORGANISEREN VOOR IEDER BUDGET

Bij een sportdag organiseren moet je soms lastige keuzes maken. Want met zoveel attracties is het lastig om binnen budget te blijven. Om daarin mee te denken hebben wij een speciaal Budget Sportdag Pakket samengesteld. Het pakket begint spectaculair met het Gladiatoren Plateau en gaat verder met de Funslang (voor kinderen of volwassen). Hierna volgt het hilarische Zaklopen en de Skippyslang die we wederom voor Skippyslang kinderen of Skippyslang volwassenen hebben. Het voordelig geprijsde Budget Sportdag Pakket eindigt met de Kruiptunnels en het magisch Vliegend tapijt . Een sportdag organiseren was nog nooit zo makkelijk!

VOORWAARDEN BUDGET SPORTDAG PAKKET

Het Budget Sportdag Pakket wordt compleet geleverd, inclusief alle benodigde hulpmaterialen. Je dient bij het boeken van het Budget Sportdag Pakket aan te geven of er kinderen en of volwassenen meedoen aan uw sportdag. Zo kunnen we u zo goed mogelijk ondersteunen bij het organiseren van uw sportdag! Daarnaast is de beschikking over een grasveld van belang voor de attracties waarbij gekropen en gerend moet worden of waar attracties over de grond schuiven zoals bij de Funslang ( kind / volwassen ), Skippyslang ( kind / volwassen ), Zaklopen , Vliegend tapijten de Kruiptunnels .

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only