• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Ballonnenclown e.d.

Bekijk onze prijzen

Gegevens
 • Keurmerk TimTom: Ja
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Omschrijving

Ballonnenclown

Onze ballonnenclown weet van ieder kinderfeestje of ander evenement een onvergetelijke dag te maken. De ballonnenclown komt langs en brengt de meest unieke creaties voort. De jarige job weet niet wat hem overkomt. Een ballonnenclown is een perfecte manier om kinderen een leuke dag te bezorgen. Niet alleen weet de ballonnenclown zichzelf te presenteren op een humoristische en absurdistische manier, maar biedt de kinderen ook iets: een creatief gevormde ballon. Deze ballonnen zijn naast het uitstekend verzorgde optreden van de ballonnenclown een uitstekende manier om kinderen tijdens feestjes te verwennen met een leuk presentje en een vermakelijke activiteit. Naast de ballonnenclown hebben wij nog meer artiesten die bijdragen aan een fantastisch evenement:

 • Schminkartiest of -clown
  Willen de kinderen er net zo uit zien als de clown of wellicht tijdens het feestje als een ander creatief wezen door het leven gaan? Onze schminkartiest helpt daarbij!
 • Steltenloper of clown op stelten
  Een andere fantastische absurdistische artiest is onze steltenloper. Deze torent boven iedereen uit en is een fantastische artiest om naar te kijken.

En natuurlijk is niet alleen het inschakelen van een ballonnenclown mogelijk, maar ook een combinatie van artiesten kan bij ons. De ballonnenclown en andere artiesten zijn hoe dan ook klaar om de kinderen te vermaken. Meer informatie over een ballonnenclown en de andere artiesten? Laat het ons dan weten!

Contact over ballonnenclown en artiesten

Voor vragen over onze artiesten neemt u contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op (+31) 0416 28 38 49 of +316 48 34 32 63 (WhatsAppen kan ook) van vrijdag tot en met maandag tussen 09.00 en 17.00 uur. Of stuur uw bericht naar info@attractieverhuurtimtom.nl. De ballonnenclown en andere artiesten zijn de ideale mensen om van ieder feest een succes te maken. En kijk naast de ballonnenclown ook even bij onze stormbanen en Take out stormbaan voor een onvergetelijke ervaring. Dankzij Attractieverhuur TimTom is het beste partijtje zo geregeld!

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only