• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Bedrijfsfeest attracties

Attractieverhuur TimTom, voor ondersteuning bij het organiseren van een geslaagd Bedrijfsuitje/Personeelsfeest

Van een sportieve personeelsdag, tot een bijzonder bedrijfsuitje. Attractieverhuur TimTom heeft het allemaal in huis! Met een breed assortiment van entertainende attracties organiseren we gegarandeerd de leukste bedrijfsuitjes. Vlieg met de salesmanager in de SkySwing en versla de magazijnmedewerker op het Gladiatoren Plateau.

Attractieverhuur TimTom helpt graag met het vinden van de juiste locatie voor uw bedrijfsuitje. Dit kan variëren van de parkeerplaatsen voor uw pand, tot een bijzondere locatie in het land. In ons uitgebreide netwerk vinden we altijd de perfecte plek. We houden uitvoerig contact met alle betrokken partijen om u zo veel mogelijk zorgen te ontnemen. Neem vandaag nog contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.
You can select 5 products only