• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Attractieverhuur TimTom

TimTom Events is uw beste keuze op het gebied van attractieverhuur. Wij zijn de attractieverhuur specialist van de meest gave attracties. Wij hebben jarenlange ervaring in attractieverhuur dus weten op welke manier alles opgezet moet worden. Wij garanderen met onze attractieverhuur tevens de laagste prijs en de beste kwaliteit voor uw evenement. Maar uiteindelijk draait het allemaal om één ding: de meest gave attracties. En die hebben wij. Onze attractieverhuur heeft unieke producten om de meest gave evenementen mee te organiseren. Wij als attractieverhuur hebben onder andere:

Soms lijkt het te gek voor woorden wat wij allemaal in huis hebben. Maar één ding is gegarandeerd met de attractieverhuur van TimTom Events: plezier.

Onze website

Om u duidelijkheid te geven en te laten zien wat wij allemaal in huis hebben, zorgen wij dat we een heldere website hebben met relevante informatie over ons attractieverhuur. U kunt voor al onze producten een offerte aanvragen en wij hebben allerlei informatie over ons aanbod. Wilt u een evenement houden, maar heeft u hier een bepaald budget voor? Wij hebben een handige tool ingebouwd zodat u kunt zien welke attracties binnen uw prijsbereik vallen. De webshop wijst zich verder vanzelf. Wilt u weten hoe bepaalde attracties van ons werken, wij hebben verschillende filmpjes voor u online staan. Leuke en gave voorbeelden van onze attracties vindt u hier.

Wat wij willen bereiken

Met ons attractieverhuur willen wij ondersteuning bieden aan allerlei evenementen. TimTom Events attractieverhuur helpt bijvoorbeeld bij buurtfeestjes, bedrijfsevenementen, beurzen, attractieparken en nog veel meer. Op onze site hebben wij hier een aantal voorbeelden van staan. Heeft u vragen over ons attractieverhuur, wij helpen u graag. Neem contact op met Tim via 06 48 34 32 62 of met Tom via 06 24 65 65 94. Zijn wij even niet bereikbaar, stuur dan een mailtje naar info@attractieverhuurTimTom.nl. Met TimTom Events heeft u altijd een gaaf en leuk evenement.

You can select 5 products only