• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Take Out

De take out stormbaan is erg uitdagende baan. Zo is deze bij ons onlangs vernieuwd en is de standaard baan vervangen en heeft de nieuwe take out stormbaan nieuwe leuke obstakels. De Take out stormbaan zit als sinds jaar en dag bij ons in het assortiment en is een groot succes. Daarnaast is de take out stormbaan prima te gebruiken met andere stormbanen en ontbreekt deze ook niet in onze verschillende pakketten. Onder het kopje stormbaan huren staan voor u al verschillende mogelijkheden waar de take out in terug te vinden is. Tevens is de take out ook geschikt voor op het water

Assortiment naast take out

Naast de take out hebben wij een zeer uitgebreid assortiment en kunnen wij op veel vlakken de behoefte voorzien. Zo hebben we attracties voor de kinderen als springkussen en stormbanen als de take out voor de wat grotere kinderen. Echter hebben we ook allerlei producten voor teambuilding voor collega’s. Of sportieve activiteiten als outdoor lasergamen voor sport teams of ook leuk voor kinderfeestjes. Daarnaast hebben we een waterspellen aanbod welke voor zowel binnen in zwembaden als buiten gebruikt kunnen worden tijdens het lekker weer.

Service

Als TimTom staan wij voor ons eigen product en garanderen wij de hoogste kwaliteit. Zo staan wij ook voor 100% service en zijn wij overal in Nederland beschikbaar. Bij ons draait het erom dat de klant een onvergetelijke dag heeft. Bent u geïnteresseerd in bijvoorbeeld de take out of een andere attractie kunt u via de mail contact op nemen op info@attractieverhuurTimTom.nl of telefonisch via het nummer 06 24 65 65 94 als u Tom wilt spreken. Voor Tim belt u naar 06 48 34 32 63. Mocht u vragen of tips hebben kunt u uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen.

You can select 5 products only