• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Zeskamp huren

Wat is een zeskamp

Wij van Attractieverhuur TimTom krijgen vaak de vraag wat een zeskamp is. Hierop geven wij het antwoord dat een zeskamp een groot spel is, waarbij het spel onderverdeeld is in verschillende activiteiten die u naar eigen wens kan samenstellen. Dit zijn meestal zes spellen, maar dit hoeft niet per se. Ooit zien wij ook dat er bij het zeskamp huren zeven spellen zijn. Dit is natuurlijk naar eigen wens te beslissen.

Zeskamp huren tips

Bij het zeskamp huren, zijn er verschillende dingen die een rol hebben in uw beslissing.

 • Voor hoeveel personen ga je een zeskamp huren?: Om goed te weten wat voor zeskamp u wilt houden, is het belangrijk om inzichtelijk te hebben met hoeveel personen je bent. Hierbij is het ook verstandig om de grootte van de groepen te bepalen. Nadat het aantal personen vast staat is het zeskamp huren makkelijker omdat de spellen nu beter op elkaar afgestemd kunnen worden.
 • Hoe groot is de ruimte waarop de zeskamp plaats vindt?: Naast het weten van het aantal personen, is het belangrijk om te weten waar uw zeskamp plaats vindt om zo de perfecte zeskamp te huren. Vindt de zeskamp op een grasveld plaats of in een pand? De zeskamp attracties die u bij Attractieverhuur TimTom huurt, zijn zowel voor binnen als buiten geschikt. Echter bevatten sommige attracties waterelementen. Neem dit altijd mee in uw beslissing bij het zeskamp huren.
 • De laatste tip bij het zeskamp huren, is om te bedenken hoe u de zeskamp vorm gaat geven. Een zeskamp met verschillende teams wordt over het algemeen als het leukst ervaren. Het competitieve element, zorgt ervoor dat er echt een wedstrijd plaats vindt tussen twee groepen. Echter kan er bij het zeskamp huren ook gekozen worden dat de groepen één voor één door de TimTom stormbanen mogen rennen.

Hoe moet ik een zeskamp huren?

Bij Attractieverhuur TimTom kun je een zeskamp huren van verschillende prijzen. Attractieverhuur TimTom heeft voor u verschillende zeskamp pakketten samengesteld, zodat er voor ieder wat wils is! Naast de pakketten kunt u natuurlijk ook een zeskamp huren die u zelf heeft samengesteld.

Één ding is zeker, bij Attractieverhuur TimTom bent u bij het juiste adres voor het zeskamp huren!

You can select 5 products only