• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Zeskamp spellen ideeën

Zeskamp spellen ideeën

Bent u opzoek naar zeskamp spellen ideeën? Wij hebben verschillende zeskamp spellen ideeën voor u op een rijtje gezet. Deze zeskamp spellen ideeën zijn door jarenlange ervaring tot stand gekomen en willen wij natuurlijk graag met u delen.

Top 5 zeskamp spellen ideeën

 • Bij Attractieverhuur TimTom is er altijd plek voor zeskamp spellen ideeën. Zeskamp idee 1 is bedoeld voor de zomer. In de zomer kan het ooit heel erg warm worden, vooral als u een dagje hebt geplant met verschillende activiteiten. Om oververhitting tegen te gaan adviseren wij om in uw stormbaan of zeskamp ook wat waterspellen toe te passen. Dit is niet alleen lekker om even af te koelen tijdens het beklimmen van de stormbaan, maar ook nadat de race voorbij is kunt u lekker badderen en afkoelen in bijvoorbeeld onze zeskamp zwembad.
 • Naast oververhitting zijn er nog andere zeskamp spellen ideeën. Om de activiteiten te blijven uitvoeren, raden wij altijd aan om zowel intensieve spellen te combineren met wat rustspellen. Met de rustspellen kunt u uitrusten om daarna weer volop een stormbaan te kunnen trotseren en waardoor u een hele dag alles kan blijven geven.
 • Met intensieve of rustspellen heb je nog niet alle zeskamp spellen ideeën gehoord. Ook is het belangrijk om zowel moeilijke en makkelijke spellen te combineren om zo voor elke leeftijd de zeskamp tot een succes te maken. Zeskamp spellen ideeën zijn hierbij dat u bijvoorbeeld na de stormbaan de Striker als volgende activiteit op de planning hebt staan.
 • Ook zijn er activiteiten waarbij leeftijd een grote rol speelt. De derde zeskamp spellen ideeën is dat u jong en oud bij sommige spellen gescheiden houdt. Sommige stormbannen hebben hoge klimelementen. Echter kan het ook leuk zijn om jong en oud altijd te mixen bij alle spellen. De derde zeskamp spellen ideeën is bedoelt om de wedstrijd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen en zo de competitie tot een hoger niveau te brengen.
 • De laatste zeskamp spellen ideeën gaan over de draaiboek. Om de dag goed te laten verlopen wordt er vaak gebruik gemaakt van een draaiboek. Een draaiboek zorgt ervoor dat de zeskamp spellen goed op schema blijven. Sommige spellen duren namelijk langer dan andere. In een draaiboek wordt alles overzichtelijk gemaakt hoelang iets ongeveer duurt en wordt er zo de ‘draai’ gemaakt voor de zeskamp spellen.

Zeskamp spellen ideeën van Attractieverhuur TimTom

Naast al deze zeskamp spellen ideeën van attractieverhuur TimTom, zullen andere zeskamp spellen ideeën vaak voort komen uit eerdere ervaringen met zeskampen of andere activiteiten van Attractieverhuur TimTom. Twijfel dan ook niet om je eigen zeskamp spellen ideeën met ons te delen.

You can select 5 products only