0

Formule 1 stormbaan huren

Bij de formule 1 stormbaan draait het om snelheid, dit gave ontwerp heeft leuke obstakels.
>
  • Bij de formule 1 stormbaan draait het om snelheid, dit gave ontwerp heeft leuke obstakels.
<

295,00

1 dag 

excl. BTW

356,95

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

VROEM, VROEMMM!

Waarom zou je ergens anders een stormbaan huren als je ook kunt gaan voor de unieke Formule 1 Stormbaan huren bij Attractieverhuur TimTom? Worstel je op deze stormbaan tussen de poppetjes door, klim over de Mega Roll, wring je door de Flipper Wall, klauter dan op de touwladders om vervolgens in de 4m lange tunnel naar beneden te glijden en te eindigen onder het klimnet. Ben jij de snelste op deze Formule 1 Stormbaan?

FORMULE 1 STORMBAAN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Bij de Formule 1 Stormbaan draait alles om pure snelheid. De Formule 1 Stormbaan kan op vier verschillende manieren voor de verhuur besproken worden. De verschillende huur vormen zijn: afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd inclusief op- en afbouw en compleet verzorgd. Als alternatief in dezelfde prijsklasse kunt u eens kijken naar de Take Out Stormbaan of de Tunnelslide stormbaan. Wij staan voor u klaar met al het zeskamp verhuur dat u nodig heeft!

MEER DAN ALLEEN STORMBANEN HUREN

Bij Attractieverhuur Tim Tom hebben we meerdere soorten stormbanen te huur. Je kunt bij ons terecht voor meer dan +20 verschillende stormbanen. Zo bestaan er hele hoge stormbanen, maar ook een hele lange stormbaan. Alles om het evenement zo geweldig mogelijk te maken. Wil jij een leuke stormbaan huren? Kijk dan eens rond in ons breed assortiment aan stormbanen en ga voor een onvergetelijke ervaring.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

De Formule 1 Stormbaan huren? De stormbaan is een uniek ontworpen attractie samen met onze Nederlandse leverancier. Wij ontwikkelen samen onze attracties om tot een kwalitatief sterk mogelijke attractie te komen. Zo heeft de Formule 1 Stormbaan dus ook een typegoedkeuring. Naast onze kwaliteit willen we ons onderscheiden in onze service. Onze jongens zullen altijd 100% geven om uw evenement volledig te laten slagen! 
Is een stormbaan niet helemaal geschikt voor jouw evenement? Bekijk dan het assortiment Springkussens huren en Zeskamp Spellen huren voor meer inspiratie!

Producteigenschappen

Lengte
17.0 meter
Breedte
3.8 meter
Hoogte
5.0 meter
Stroombehoefte
2x 1100watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en volwassenen
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja

Beschikbare bestanden