• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Gemeentelijke Ondersteuning

Attractieverhuur TimTom ondersteunt verschillende (grote) gemeenten

Attractieverhuur TimTom is een graag geziene gast binnen diverse gemeentes. Zo zijn we een verregaande samenwerking aangegaan met de gemeente Papendrecht op het gebied van activiteitenbegeleiding. Samen met de gemeente zetten wij ons in voor een gezond en sportief klimaat binnen Papendrecht.

We ondersteunen de gemeente bij het invullen van spelprogramma’s en nemen, desgewenst, een groot deel van de organisatie over. Hierbij bevorderen we alle communicatie tussen de betrokken partijen, bouwen we samen aan een netwerk en worden taken en verantwoordelijkheden transparant verdeeld. Als sparringpartner wisselen we kennis uit met de gemeente en tijdens brainstormsessie brengen we onze expertise in.
You can select 5 products only