• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Integratie projecten

Integratie ondersteuning

Sport en spel is een groot gemeengoed in ons land. Attractieverhuur TimTom is dan ook van mening dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om vrij te kunnen bewegen! Hier maken wij ons dagelijks met diverse instanties hard voor. Zo helpen we via een partner als Samensterk bij de integratie van kinderen met een fysieke en/of verstandelijke belemmering. Want spelende kinderen zijn gelukkige kinderen, ongeacht welke beperking hieraan ten grondslag ligt. Wij leren iedereen (weer) genieten van sport en beweging met speelse attracties en uitdagende spellen.

Daarnaast bieden we sportieve steun in probleemwijken in samenwerking met verschillende maatschappelijke organisaties. Met gecombineerde integratietrajecten zorgen we voor meer leefbaarheid en een verbeterd sociaal klimaat op straat, in de wijk en op het plein. Onze ervaren instructeurs werken ter plekke samen met bewoners, vrijwilligers en alle aangesloten partijen. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden van diverse integratieprojecten.
You can select 5 products only