• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Onderwijs

Attractieverhuur TimTom, de ideale samenwerkingspartner voor het onderwijs

Attractieverhuur TimTom heeft alle expertise in huis voor het organiseren van de leukste schoolsportdag van het jaar! Wij toveren ieder sportveld of gymzaal om tot een feestelijke sportdag boordevol spannende attracties. Vanuit ons uitgebreide assortiment maken wij, in overleg met u, een compleet programma vol sport- en spelplezier. Ons kenmerk is het concept denken, flexibiliteit in combinatie met onze expertise. Voor elke valkuil, hebben wij een passende oplossing.

Een schoolsportdag moet een feest zijn voor jong en oud. Bij Attractieverhuur TimTom vindt u dan ook gegarandeerd de attracties die hier bij passen. De jongste klassen kunnen zich vermaken op onze springkussens terwijl de oudere kinderen zich urenlang vermaken op de exclusieve stormbanen van Attractieverhuur TimTom. Voor sportief vermaak bieden we vele voetbalspellen als Bungeevoetbal en Panna-kooien. Plant u een zomerse schoolsportdag in de buitenlucht? Neem dan eens een kijkje bij onze waterattracties!
You can select 5 products only