Pop up Speeldorp huren

Het grootste springkussen ter wereld met diverse grote stomrbanen te huur
>
  • Het grootste springkussen ter wereld met diverse grote stomrbanen te huur
<

6.500,00

1 dag 

excl. BTW

7.865,00

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

POP-UP SPEELDORP

Zoekt u een grote eyecachter voor uw evenement, dan bent u bij de pop-up speeldorpen aan het juiste adres. Deze speeldorpen zijn zorgvuldig samengesteld, en geschikt voor alle grote evenementen waar jong en oud vermaakt mee worden. Attractieverhuur TimTom is het enigste attractieverhuur bedrijf dat zo’n grote opblaasbare pop-up speeldorpen aanbiedt. Totaal zijn er 4 speeldorpen bij attractieverhuur TimTom met allemaal eigen kenmerken en eigenschappen.

WAAR BESTAAT HET POP-UP SPEELDORP UIT?

Het pop-up speeldorp 2 bestaat uit HET GROOTSTE SPRINGKUSSEN TER WERELD EN de stormbaan XXL EN de striker. Het springkussen van 1000M2, striker en de XXL stormbaan met een lengte van 52 meter zorgt voor een gigantische opblaasbare pop-up speeldorp waar iedereen zin van krijgt om er op te gaan. Pop-up speeldorp 2 biedt naast veel speelplezier, ook de nodige uitdaging mee door o.a. de punch wall bij de stormbaan xxl en natuurlijk de striker.

De stormbaan XXL bestaat uit de volgende 4 delen: De XXL Stormbaan begint met de onverslaanbare Dizzy Spin, daarna moet je over de de Standaard Stormbaan, als derde uitdagende obstakel volgt de Punch Wall Stormbaan en om de XXL Stormbaan wordt afgesloten door de Dubbele Megaballen stormbaan ontwikkeld

WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR POP-UP SPEELDORP 2?

Pop-up speeldorp 2 neemt naast het grote springplezier met Het Grootste Springkussen Ter Wereld ook een geweldige uitdaging mee met de stormbaan xxl. Als dat dan nog niet genoeg is nemen wij ook nog de striker mee, waar u met 8 mensen tegelijk kunt springen.

Naast een pop-up speeldorp kunt u ook kiezen voor een zeskamp. Met een zeskamp bent u de hele dag bezig met de leukste spellen en activiteiten. We hebben meer dan +25 verschillende zeskamp spellen. Van leuke voetbalspellen tot waterspellen, we hebben het allemaal. U kunt ervoor kiezen om een zeskamp zelf samen te stellen of een door ons samengesteld zeskamp pakket te kiezen. Beide kunt u gemakkelijk huren en bestellen. We snappen dat het soms lastig kan zijn en daarom helpt ons personeel u maar al te graag. Met jarenlange ervaring weten zij alles op het gebied van zeskampen.

Producteigenschappen

Lengte
70.0 meter
Breedte
30.0 meter
Hoogte
8.0 meter
Stroombehoefte
3x 1500 & 19x 1100 watt
Aantal deelnemers
56
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Overdekt
Nee
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 10 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja

Producten in pakket

1x
Het Grootste Springkussen Ter Wereld
Het Grootste Springkussen Ter Wereld