• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Sportstimulering

Het sportstimuleringstraject samen met Attractieverhuur TimTom doorlopen

Een sportief Nederland is een gezond Nederland! Daarom biedt Attractieverhuur TimTom alles op het gebied van sportstimuleringstrajecten. Samen met diverse gemeentes en instanties organiseren we vele activiteiten om jong en oud kennis te laten maken met sport. Hierbij komen alle facetten van sport aan zet; kracht, behendigheid, uithoudingsvermogen, lenigheid, teamwork en optimaal presteren.

Die ondersteuning begint al in de eerste fase. Vanaf dag één gaan we samen aan de slag om sportstimulering bovenaan de agenda van alle betrokken partijen te krijgen. We helpen bij het vinden én inrichten van de perfecte locatie en bij de samenstelling van een gevarieerd programma. Onze motiverende instructeurs zorgen er ter plekke voor dat niemand stil blijft staan!
You can select 5 products only