• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 235 € 0 t/m € 235

SPRING EEN GAT IN DE LUCHT

Een leuk springkussen huren bij Attractieverhuur TimTom is een garantie op succes! Want met het breedste aanbod aan springkussens om te huren slaag je altijd! Onze springkussens zijn onderverdeeld in vele thema’s en in verschillende groottes beschikbaar. Duik in de onderwaterwereld van Finding Nemo, spring tussen prinsen en prinsessen of klim tussen de apen met onze Jungle springkussens. Daarnaast bieden wij altijd en gegarandeerd de laagste prijs. Spring dus gerust uit de ban en verras je omgeving met een prachtig springkussen in de achtertuin! Kortom, bij Attractieverhuur TimTom kun je altijd een springkussen huren dat past bij jouw feest en binnen jouw budget.

WELK SPRINGKUSSEN HUREN?

Bij ons kun je een opblaasbaar springkussen huren in alle soorten en maten. Voor vermaak op formaat kun je bijvoorbeeld de Vulcano Glijbaan of het Burcht Springkussen . Liever iets anders, kijk dan eens bij de Multiplay Jungleof het Jungle Springkussen. Ook voor de allerkleinsten kun je bij Attractieverhuur TimTom een grensverleggend leuk springkussen huren. Kijk maar eens naar het Ballenhuisje of ons Speel en Leerland .

SPRINGKUSSEN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Bij Attractieverhuur TimTom leveren we opblaasbare springkussens van goede kwaliteit voor groot en klein. In ons assortiment variëren we van maten tussen 2,5 bij 3,5m van het Mini Sprookjes Springkussen tot de burcht springkussen. Een springkussen huren kan bij Attractieverhuur TimTom in groot of klein en in vele varianten, zoals verschillende jungle springkussens, oceaan springkussens en sprookjes springkussens. Naast de verschillende lijnen kunt u ook het Snappie de Krokodil springkussen huren of het Disco Springkussen huren. Ons verfrissende aanbod van verschillende springkussens maakt ons tot de ideale partner voor de springkussen verhuur om uw kleine een geweldige dag te geven! Voor ieder feest of evenement huurt u bij Attractie verhuur Timtom diverse soorten springkussens. Al onze springkussens die wij bieden zijn van uitstekende kwaliteit. Dit maakt dat u bij Attractieverhuur Timtom altijd aan het juiste adres bent.

Dus wilt u graag van uw evenement, zeskamp of andere gelegenheid een echte topper maken, bekijkt u dan eens ons gehele assortiment. Want naast springkussens hebben wij ook stormbanen, zeskamp spellen, voetbalspellen en lasergame verhuur!

You can select 5 products only