• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 235 € 0 t/m € 235

Spring een gat in de lucht met onze springkussens

Een leuk springkussen huren bij Attractieverhuur TimTom is een garantie op succes! Want met het breedste aanbod aan springkussens huren slaag je altijd! Onze springkussens zijn onderverdeeld in vele thema’s en in verschillende groottes beschikbaar. Duik in de onderwaterwereld van Finding Nemo, spring tussen prinsen en prinsessen of klim tussen de apen met onze Jungle springkussens. Maar je kunt bij ons ook een springkussen met glijbaan huren! Je kunt het zo gek maar niet bedenken en hoogstwaarschijnlijk hebben wij het! Daarnaast bieden wij altijd en gegarandeerd de laagste prijs. Spring dus gerust uit de ban en verras je omgeving met een prachtig springkussen in de achtertuin! Kortom, bij Attractieverhuur TimTom kun je altijd een springkussen huren dat past bij jouw feest en binnen jouw budget.

Welk springkussen huren?

Bij ons kun je een opblaasbaar springkussen huren in alle soorten en maten. Voor vermaak op formaat kun je bijvoorbeeld de Vulcano Glijbaan of het Spookslot Springkussen . Liever iets anders, kijk dan eens bij de Multiplay oceaan of het Oceaan springkussen. Ook voor de allerkleinsten kun je bij Attractieverhuur TimTom een grensverleggend leuke springkussens huren. Kijk maar eens naar het Ballenhuisje of ons Speel en Leerland.

Wanneer u een dag gaat organiseren voor kinderen komen daar al snel luchtkussens huren bij aan te pas. Want alle kinderen zijn er gek op! Gaat u bijvoorbeeld een straat- of buurtfeest organiseren dan staat er vaak een springkussen voor op het veld. Zo kunnen alle kinderen in de buurt gezellig samen spelen! Wij zijn gespecialiseerd in springkussen verhuur. Wij helpen u zelfs nog met op- en afbouwen van de springkussens, wanneer u hierom vraagt. Wij kunnen een offerte op maat maken, zodat u precies weet waar u aan toe bent! Springkussens huren was nog nooit zo gemakkelijk. Met een springkussen huren maakt u alle kinderen in de buurt of op een feest blij! Wij bij Attractieverhuur TimTom zien niets liever dan mensen die een gezellige dag hebben met onze springkussens!

Springkussen verhuur voor alle evenementen

TimTom Attractieverhuur zorgt er voor dat u een springkussen huren kunt op verschillende evenementen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en ook in België. Enkele evenementen waarvoor onze klanten een springkussen huren zijn:

 • Bedrijfsevenementen
 • Teambuildings evenementen
 • Zeskamp
 • Beurzen
 • Jaarmarkten
 • Sportstimuleringsevenementen

Maar natuurlijk zijn evenementen van allerlei mogelijk. Op onze site hebben wij filmpjes staan van onze producten in gebruiken. Voordat u een springkussen huren gaat, kunt u alles in werking zien. Wilt u een bepaald type springkussen huren, maar kunt u deze niet terug vinden op onze website? Meldt het ons dan en wij gaan op zoek naar een passende oplossing voor u.

Het grootste springkussen ter wereld

Wij van TimTom springkussen verhuur mogen met trots zeggen dat wij het grootste springkussen ter wereld bemachtigen! Heel makkelijk en snel te bestellen via onze website. Het springkussen heeft een oppervlakte van wel 1000m2! Nu ben je natuurlijk razend benieuwd hoeveel mensen hier tegelijktijdig op kunnen spelen? Dat zijn er maar liefst 350! Volwassen en kinderen kunnen nu dus samen hun hartje ophalen tussen alle klimwanden, op glijbanen, door tunnels en megaballen! Beleef uren aan speelplezier met werelds grootste springkussen bij springkussen verhuur TimTom. Houd je wel even rekening met de afmetingen? Je hebt nogal een grote tuin nodig, of natuurlijk een lieve buurman met een grote weide.

Springkussen huren bij Attractieverhuur TimTom

Bij Attractieverhuur TimTom leveren we opblaasbare springkussens van goede kwaliteit voor groot en klein. In ons assortiment variëren we van maten tussen 2,5 bij 3,5m van het Mini Sprookjes Springkussen tot het Sprookjes Springkussen . Een springkussen huren kan bij Attractieverhuur TimTom in groot of klein en in vele varianten, zoals verschillende oceaan springkussens en sprookjes springkussens. Naast de verschillende lijnen kunt u ook het Piraten springkussen huren of het Disco Springkussen huren. Ons verfrissende aanbod van verschillende springkussens maakt ons tot de ideale partner voor springkussen verhuur om uw kleine een geweldige dag te geven! Voor ieder feest of evenement huurt u bij Attractie verhuur Timtom diverse soorten springkussens. Al onze springkussens die wij bieden zijn van uitstekende kwaliteit. Dit maakt dat u bij Attractieverhuur Timtom altijd aan het juiste adres bent.

Dus wilt u graag van uw evenement, zeskamp of andere gelegenheid een echte topper maken, bekijkt u dan eens ons gehele assortiment. Want naast springkussens hebben wij ook stormbanen, zeskamp spellen, voetbalspellen en lasergame verhuur!

You can select 5 products only