• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Sprookjes springkussen

Bekijk onze prijzen

Omschrijving

SPRING, SPEEL EN DROOM WEG

Sprookjes worden werkelijkheid in dit betoverende Sprookjes Springkussen. Prinsessen wanen zich al snel tot leven in een wereld vol regenbogen, eenhoorns en magische paddenstoelen. Het play-figuur in het midden van ons Sprookjes Springkussen geeft groots vermaak voor de allerkleinsten. Met haar scherpe prijs is dit dé kans om sprookjes te beloven.

COVID-19 MAATREGELEN

De coronavirus heeft grote impact op onze branche, hierdoor zijn er beperkte maatregelen opgelegd vanuit de Rijksoverheid. Hier moeten wij van Attractieverhuur TimTom ons ook aanhouden, daardoor hebben wij extra voorzorgsmaatregelen genomen:

 • Maximaal 10 kinderen op het springkussen, minder indien de veiligheidsvoorschriften van het springkussen dit voorschrijven.
 • Kinderen/ouders van één gezin mogen op het springkussen, daarnaast ook kinderen jonger dan 12 jaar.
 • Als een kind verkoudheidsklachten vertoont mag dit kind niet met andere kinderen op het springkussen.

Bij het plaatsen en afbreken van een springkussen zorgen wij van Attractieverhuur TimTom voor de gehele op- en afbouw van het springkussen. Wij zullen minimaal 1,5 meter bij u afstand houden en dragen bij de op- en afbouw handschoenen.

HET SPROOKJES SPRINGKUSSEN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Het Sprookjes Springkussen huren waant je in een vrolijke sprookjeswereld. Het Sprookjes Springkussen komt ook van onze Nederlandse leverancier. Wij kiezen er bewust voor alles in Nederland te laten maken, zodat we altijd beschikken over de beste kwaliteit . Als alternatief of aanvulling kunt u eens kijken naar het Cars Springkussen of het Mini Sprookjes Springkussen .

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only