• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Summer Games

Bekijk onze prijzen

Gegevens
 • Aantal deelnemers: N/B
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Omschrijving

attractieverhuur TimTom steunt nieuw initiatief: De Summer Games 2021

Na een groot succes van de Winter Games 2020 worden de Winter Games verlengd met met de Summer Games 2021. In totaal hebben in 2020 meer dan 55.000 jongeren mee gedaan met de WinterGames. Wij, van attractieverhuur TimTom, hebben meerdere initiatieven gesteund met extra sport- en spel activiteiten. Graag helpen wij ook jullie met het aanbieden van extra sport- en spel activiteiten voor de Summer Games 2021. Hieronder allereerst een aantal voorbeelden van gesteunde initiatieven:

Opblaasbaar attractiepark bij Thuis op Straat

Wij hadden voor Thuis op Straat een opblaasbaar attractiepark neergezet met de onderstaande attracties:

Archery Tag bij de Buurtsport Groep Den Haag

Voor de Buurtsport Groep in de gemeente Den Haag hebben wij meerdere dagen het Archery Tag verzorgd. Archery Tag is een kruising tussen handboogschieten, paintballen en trefballen. Het doel is om de tegenstander(s) uit te schakelen, dit kan door de target van de tegenstander(s) te raken of de tegenstander(s) af te schieten door middel van de pijl en boog. De Archery Tag van attractieverhuur TimTom is 100% veilig, doordat de pijlen voorzien zijn van een larp-kap.

Stuiteren bij met het Bubble voetbal

Bereid je voor op de leukste vorm van voetbal! Met het Bubble voetbal kan je voetballen en beuken tegen je tegenstander op een volledig veilige manier.

Bootcamp Cursus

Wij hebben een nieuwe bootcamp set met meer dan 10 verschillende Bootcamp materialen, van een Squat Rek tot een meerdere slamballen. Dit is een ideale activiteit om de deelnemers een flink aan de tand te voelen. Wil jij dit huren? Vraag naar de mogelijkheden bij attractieverhuur TimTom

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

 • Archery Tag

  Archery tag huren
  Vanaf: € 350,00
 • Bumpervoetbal huren

  Bumpervoetbal huren
  Vanaf: € 100,00
You can select 5 products only