Survival stormbaan huren

Survival stormbaan huren bij Attractieverhuur TimTom, een gave stormbaan voor jong en oud.
>
  • Survival stormbaan huren bij Attractieverhuur TimTom, een gave stormbaan voor jong en oud.
  • Survival stormbaan huren bij Attractieverhuur TimTom, een gave stormbaan voor jong en oud.
  • Survival stormbaan huren bij Attractieverhuur TimTom, een gave stormbaan voor jong en oud.
<

295,00

1 dag 

excl. BTW

356,95

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

SURVIVAL STORMBAAN

Hou je van klimmen en klauteren, dan is de Survival stormbaan echt iets voor jou Deze stormbaan is geschikt voor alle leeftijden door redelijk makkelijke obstakels. De stormbaan begint met een hoge helling, waar u op moet klimmen en keihard van af kan glijden. Aan het einde van de attractie hangt een touw waarmee je door precies door de gemaakt opening kan. Dit is een eenvoudige stormbaan, waar de kinderen geen genoeg van krijgen, en wellicht u als ouder ook niet! Het is een perfecte toevoeging voor uw 6 kamp.

DE SURVIVAL STORMBAAN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De Survival Stormbaan kan gehuurd worden in vier verschillende vormen, namelijk afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Wanneer u interesse heeft in de Survival Stormbaan, vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij attractieverhuur TimTom. De Crazy Race Stormbaan is bovendien voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Naast de Survival kunt u ook kiezen voor de TimTom Stormbaan

De keuze uit verschillende soorten stormbanen in ons assortiment is groot. Je kunt namelijk kiezen uit meer dan +20 verschillende stormbanen. Een stormbaan huren doe je gemakkelijk en veilig bij Attractieverhuur TimTom. We hebben jarenlange ervaring als het gaat om de stormbanen en het plaatsen van deze. We weten er alles over en helpen je ook graag verder met vragen. Kies vandaag nog de juiste stormbaan en ga voor een onvergetelijke dag.

SURVIVAL STORMBAAN EN MEER ATTRACTIES

Is de survival stormbaan niet helemaal wat je zocht? Bekijk het gehele assortiment attracties van TimTom attractieverhuur hieronder:

Producteigenschappen

Lengte
13.0 meter
Breedte
7.0 meter
Hoogte
4.5 meter
Stroombehoefte
2x 1500 watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en volwassenen
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 1 actieve sterke persoon die helpt bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja