• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Totally Wipe Out

Bekijk onze prijzen

Gegevens
 • Lengte : 7
 • Breedte: 7
 • Hoogte : 1,5
 • Inbegrepen: Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies), stroomhaspels, haringen
 • leeftijdsindicatie: Kinderen vanaf 6 jaar en Volwassenen
 • Stroombehoefte: 2 x 1100watt : 2 x 220volt
 • Vrijwilligers: Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
 • Keurmerk TimTom: Ja
 • Werkterrein: +1 meter
*Prijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief €0,60 kilometervergoeding per gereden kilometer
Omschrijving

CHALLENGE OUR TOTALLY WIPE OUT!

De Totally Wipe Out is een van onze nieuwe knallers uit de Bootcamp lijn! Daag iemand uit om zo snel mogelijk over de Totally Wipe Out te gaan en je tegenstanders te verslaan! Ren, spring, ontwijk en knal over de Totally Wipe Out, kan jij het aan om te blijven staan? Onze Bootcamp lijn daagt je uit alles uit jezelf te halen en alle obstakels te overwinnen, inclusief de Totally Wipe Out is dat een extreem pittige klus. Met vallen en opstaan is alles te overwinnen!

TOTALLY WIPE OUT SPINNING SWEEPERS

De Totally Wipe Out baan beschikt over de sweeper met drie armen. De sweeper draait in de rondte en probeert je van je sokken af te “slaan”. Manoeuvreer je zo snel mogelijk over de Totally Wipe Out baan en probeer de sweepers te ontwijken! In ons arsenaal aan innovatieve en unieke attracties hebben we ook nog een enkelvoudige sweeper . Deze staat garant voor plezier en is net zo uitdagend als onze Totally Wipe Out baan! De Totally Wipe Out baan inclusief draaiende sweeper is dus echt de definitie van Grensverleggend leuk !

TOTALLY WIPE OUT HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR

De Totally Wipe Out huren kan zonder zorgen bij Attractieverhuur TimTom. Totally Wipe Out huren komt zelfs met een drietal draaiende elementen, in tegenstelling tot de 2 armen van the sweeper die u ook bij ons kunt huren. Totally Wipe out huren kan bij alle soorten evenementen, denk aan een sportdag of het organiseren van een zeskamp, bedrijfsuitje of personeelsfeest en nog vele andere mogelijkheden! Totally Wipe Out huren kan in een viertal verschillende vormen, dit zijn afhalen, bezorgd en opgehaald, bezorgd en geplaatst en compleet verzorgd.

VEILIGHEID KEURING EN SERVICE

Totally Wipe Out stormbaan is een echte challenge voor jong en oud! De Totally Wipe Out Stormbaan hebben we in samenwerking met onze Nederlandse leverancier volledig ontworpen. Wij willen altijd uniek blijven en zijn constant bezig om ons aanbod te verbeteren en weer met nieuwe attracties te komen, zoals deze Totally Wipe Out stormbaan. De Totally Wipe Out stormbaan is dus uniek en van de Allerbeste kwaliteit ! Eigenlijk willen we onze loods zo vaak mogelijk leeg zien. Zo zullen we altijd proberen naar oplossing te zoeken in onze service naar de klant, om altijd tot een passend aanbod te komen. Hoe deze Totally Wipe Out stormbaan daarin past? Daar komen we samen wel uit!

BLIJDSCHAP, GELUK, GEZONDHEID = BOOTCAMP

In onze missie streven we naar het verspreiden van blijdschap, geluk en gezondheid. Iets waar we dagelijks mee bezig zijn en hoe we onszelf als Attractieverhuur TimTom graag willen voelen. In onze handelingen proberen we dit altijd naar voren te laten komen, zo ook in onze nieuwe Bootcamplijn. De Bootcamplijn bestaat uit een aantal echte toppers, waar je echt door uitgedaagd wordt! Vanaf nu kun je met de 100% mobiele opblaasbare Bootcamp overal sporten met een leuk en uitdagend randje! Kijk eens naar de andere knallers in onze nieuwe Bootcamplijn! The Hills, Hill Running , Captive Web , Wall to Wall , Up and Down , Pole Run , The Tunnel , Crossfit , Bounce & Break en Flexible Twister !

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Verwante producten direct erbij bestellen!

Geschatte verzendkosten
Bezig met laden...
You can select 5 products only