• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 1200 € 0 t/m € 1200

Voetbalspellen huren

Met een voetbalspel scoor je gegarandeerd een sportief succes! Voetbalspelletjes maken een sportdag nog spannender en een (bedrijfs)feest nog leuker. Wij bieden een breed assortiment van onderscheidende en unieke voetbalspellen die geschikt zijn voor iedere doelgroep en elk type evenement. Dus stroop de mouwen op, strik uw veters en huur je voetbalspel bij Attractieverhuur TimTom! Leuke voetbal spellen huren was nog nooit zo makkelijk en betaalbaar. Daarbij kan TimTom attractieverhuur alles uit handen nemen qua opbouwen en afbouwen! Naast voetbalspellen huren bij TimTom, kunnen wij ook een hele offerte op maat maken. Wij kunnen bijvoorbeeld ook helpen met op- en afbouwen. Met TimTom ben je gegarandeerd van een goed georganiseerde dag en leuke voetbalspellen.

WELK VOETBALSPEL HUREN?

Kiezen kan lastig zijn als je zoveel speelmogelijkheden hebt! Daarom helpen wij je graag op weg met het beste voetbalspel voor jouw evenement. Ben je een echte voetbal specialist? Huur dan het Stropdas schieten, de Voetbal schietschijf of het Snelheidsdoel . Toch meer een zelfstandig voetballen? Oefen dan je panna op ons Pannaveld 3in1. Echte teamspelers huren de Voetbalboarding en strijden in teams tegen elkaar. Moeite met kiezen? Scoor dan meerdere voetbalspellen, de huurbare attracties zijn scherp geprijsd en makkelijk op te zetten.

Voetbalspelletjes worden al snel gelinkt aan jongens en kinderen. Maar niets is minder waar! Onze spellen voor voetbal zijn zo ingericht dat ze voor iedereen leuk zijn! Je kunt verschillende voetbal spellen huren bij TimTom attractieverhuur. Voetbalspellen moeten leuk zijn voor iedereen die erbij is, dat weten we! Daarom hebben wij enorm veel voetbalspelletjes beschikbaar. Wij weten zeker dat meerdere voetbalspellen leuk zijn voor jong en oud. Ook voor meiden kunnen deze spellen erg leuk zijn!

VOETBALSPEL HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Bij Attractieverhuur TimTom bieden we betaalbare en verschillende leuke voetbalspellen aan. Voetbalspellen huren was nog nooit zo gemakkelijk! Zo bieden we verschillende voetbalvelden aan zoals het Pannaveld 3in1 en de Voetbalboarding. Tevens hebben we enkele verschillende schietspellen waaronder het Snelheidsdoel en Stropdas schieten onder voetbalspel staan. Wil je je techniek verbeteren of je schot verbeteren, dit kan zeker met onze voetbalspellen! Overigens is de Voetbalboarding in combinatie met Bumpervoetbal een geweldige combinatie voor jong en oud om een leuke dag te hebben!

Voetbalspellen huren kan in combinatie met andere spellen of attracties! Ga je een hele sportdag organiseren voor een grote groep? Dan zou een compleet verzorgde zeskamp de oplossing kunnen zijn. Wij bij TimTom zijn gespecialiseerd in dit soort dagen en willen je graag helpen om alles soepel te laten verlopen. 

Dus wilt u graag van uw evenement, zeskamp of andere gelegenheid een echte topper maken, bekijk dan eens ons gehele assortiment. Want naast voetbalspellen huren, verhuren wij ook stormbanen, zeskamp spellen en lasergame verhuur

You can select 5 products only