Water WipWap huren

Water WipWap
>
  • Water WipWap
  • Water WipWap
<

50,00

1 dag 

excl. BTW

60,50

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

WIPPEN OP HET WATER

Schommel gezellig heen en weer op deze opblaasbare waterklassieker. De Water Wipwap is al jaren een succes bij jong en oud. Je blaast de Water Wipwap snel op aan de kant voor urenlang speelplezier in het water. Raak je even uit balans? Plons dan lekker het water in! Je klimt gemakkelijk weer op de Water Wipwap voor een nieuw avontuur.

DE WATER WIPWAP HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De Water WipWap schommelt gegarandeerd heen en weer in het water. U kunt de Water WipWap in vier vormen huren bij Attractieverhuur TimTom. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. De Water WipWap is tevens voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Als alternatief of aanvullend kunt u een kijkje nemen bij de Waterhond of de Aquaroller klein. Voor een echte uitdaging op het water kan gekeken worden naar de Aquabattle waterbaan

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Net zoals sommige andere attracties in de waterspelen lijst is de Water WipWap niet voorzien van een typegoedkeuring omdat deze simpelweg niet gekeurd hoeft te worden. Wel werken wij standaard met de beste kwaliteit beschikbaar, dus om de veiligheid hoeft u zich bij ons nooit zorgen te maken! Gecombineerd met onze flexibele service kunnen we altijd een passende oplossing vinden voor de wensen van de klant.

Producteigenschappen

Lengte
2.1 meter
Breedte
1.1 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen

Beschikbare bestanden