Waterhond huren

Waterhond
>
 • Waterhond
 • Waterhond
<

50,00

1 dag 

excl. BTW

60,50

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

WATERHOND

De waterhond is jouw beste vriend in het water. Een waterhond is ideaal voor iedere aquafuif en voor jong en oud leuk om mee te spelen en geeft een vrolijke uitstraling aan uw 6 kamp. De waterhond die u bij ons kan huren heeft een uniek ontwerp en is geschikt om met verschillende mensen tegelijk om op te zitten. Bovendien is het een ontzettend handig opblaasbaar model waar u de hele dag niets aan hoeft te doen. Er is namelijk geen constante lucht toestroom voor nodig. Het enige wat er moet gebeuren, is het opblazen van de waterhond en deze in het water te gooien: de pret kan beginnen. Deze trouwe kameraad is drie bij drie meter en wordt geleverd inclusief voetbal en gebruikershandleiding.

BEZORGSERVICE VAN ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Er zijn verschillende manieren om via ons de waterhond op locatie te krijgen. Wij bieden u daarvoor een offerte op maat aan waarbij u bij de waterhond drie verschillende keuzes krijgt voorgelegd, namelijk:

 • Afhalen
  De waterhond is licht van gewicht en is eenvoudig af te halen bij ons. Bovendien worden bij het verhuur handige op- en afbouwinstructies geleverd zodat u precies weet wat u moet doen.
 • Bezorgen en ophalen
  Maar makkelijker is toch wel het laten bezorgen van de waterhond. Dan komen wij naar de locatie toe en geven de waterhond bij u af, inclusief gebruikershandleiding met op- en afbouwinstructies.
 • Bezorgen, plaatsen en ophalen
  Zelfs willen wij voor u de waterhond in zijn geheel afleveren, opbouwen, na het evenement weer afbouwen en ophalen. U hoeft verder niets te doen. Meer gave water attracties zoals de waterhond? Bekijk ook leuke attributen als de water wipwap.

Producteigenschappen

Lengte
3.0 meter
Breedte
3.0 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
1
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies),
Leeftijdsindicatie
Kinderen

Beschikbare bestanden