XXL stormbaan huren

XXL stormbaan
>
  • XXL stormbaan
  • XXL stormbaan
  • XXL stormbaan
<

1.530,00

1 dag 

excl. BTW

1.851,30

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

DE GIGANTISCHE STORMBAAN VOL MET UITDAGENDE OBSTAKELES

De XXL Stormbaan is een stormbaan die iedereen wel eens gedaan moet hebben, deze stormbaan zit vol obstakels, die allemaal overwonnen moet worden om bij het einde te komen. De XXL Stormbaan begint met de onverslaanbare Dizzy Spin, daarna moet je over de Survival Stormbaan, als derde uitdagende obstakel volgt de Punch Wall Stormbaan en om de XXL Stormbaan wordt afgesloten door de Dubbele Megaballen stormbaan. De XXL Stormbaan is een stormbaan die geschikt is voor jong en oud!

XXL STORMBAAN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De Stormbaan XXL is uitstekend geschikt voor alle leeftijden, bij de XXL Stormbaan wordt u eerst duizelig gedraaid door de Dizzy Spin, waarna je hierna nog een aantal hindernissen duizelig over moet gaan om de stormbaan te overleven. De Dizzy stormbaan bestaat uit één motorisch onderdeel, en drie zeskamp onderdelen, namelijk de Punch Wall Stormbaan en de Dubbele Megaballen stormbaan. Wanneer u geen omkijken wilt hebben naar uw attracties, kunt u deze ook compleet laten verzorgen door Attractieverhuur TimTom.

STORMBANEN HUREN

Is de XXL-stormbaan iets te groot voor jouw evenement? Dat is geen probleem! We hebben namelijk meer dan 20+ verschillende stormbanen waaruit je kunt kiezen. Deze verschillen ook van groot tot klein. We hebben ook een stormbaan die maar liefst 7,5 meter hoog is en andere zijn tot 90 meter lang! Waar je ook naar op zoek bent een stormbaan huren doe je bij Attractieverhuur Tim Tom. Ben je meer op zoek naar een springkussen, zeskamp spellen of andere spellen die je kunt gebruiken op jouw georganiseerde evenement? Ook dit heeft Attractieverhuur TimTom in het attractieassortiment!

KEURING EN SERVICE

Alle attracties van Attractieverhuur TimTom zijn volgens de juiste normen gekeurd, waardoor u altijd zorgeloos kan genieten van de attracties. De XXL Stormbaan is een nieuw idee van Attractieverhuur TimTom. Waardoor wij ook altijd unieke willen blijven in Nederland en België. Wij van Attractieverhuur TimTom denken altijd graag met u mee, als u nog niet precies weet wat u wilt.

Producteigenschappen

Lengte
55.0 meter
Breedte
10.0 meter
Hoogte
8.0 meter
Stroombehoefte
4x 1500 & 4x 1100 watt
Aantal deelnemers
6
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Klimmen
Ja
Obstakels
Ja
Glijbaan
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 6 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja