• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Zeskamp spellen huren

Vaak is het één van de leukste dagen van het jaar… De dag dat er een zeskamp wordt georganiseerd! Niet gek natuurlijk want de Zeskamp spellen van TimTom Attractieverhuur staan garant voor een dag vol plezier, uitdaging en strijd. Onze verhuur van zeskamp spellen komt wekelijks op de meest uiteenlopende sport evenementen. Van team- en buurtgenoten die tegen elkaar strijden tot collega’s en studenten die vol voor de overwinning gaan. Attractieverhuur TimTom heeft een uniek assortiment zeskamp spellen, vol innovatie, humor en grensverleggende attracties die je nergens anders zult vinden. Hiernaast zijn wij altijd bereid mee te denken met de zeskamp ideën. Zo maken we voor iedere doelgroep en van iedere Zeskamp één groot feest!

Hoe moet ik een zeskamp organiseren?

Het organiseren van een zeskamp kan soms onverwachts veel werk opleveren. Voor ons is het dagelijkse kost en met die expertise kunnen we jullie volledig ontzorgen. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale standaardpakketten ontwikkeld waarmee je zo aan de slag kunt. Liever een zeskamp spellen pakket op maat? Geen probleem! Kies en klik of neem gerust contact met ons op om te overleggen welke zeskamp spellen je het best kunt huren voor jouw evenement. Wij kunnen vooraf al veel vragen voor je beantwoorden. Hoeveel ruimte je bijvoorbeeld nodig hebt en waar je aan moet denken bij het indelen van de zescamp attracties en sportieve deelnemers. Dat bezorgt jou een onbezorgde 6 kamp!

Daarnaast is een goed zeskamp draaiboek een tip die we je graag meegeven! Om de dag goed te laten verlopen wordt er vaak gebruik gemaakt van een draaiboek. Een zeskamp draaiboek zorgt ervoor dat de actieve spellen goed op schema blijven. Sommige spellen duren namelijk langer dan andere. In een draaiboek wordt alles overzichtelijk gemaakt hoelang iets ongeveer duurt en wordt er zo de ‘draai’ gemaakt voor de zeskamp organisatie.

6 kamp ideeën

Bij Attractieverhuur TimTom zijn er verschillende 6 kamp activiteiten te huur. Deze kun je zelf samenstellen en met vragen kun je altijd vragen om hulp van een van onze experts. Wil je er bijvoorbeeld een zeskamp met waterattracties, stormbanen en spelkussens of kiest u liever voor eentje met alleen een stormbaan? Alles is mogelijk bij de Attractieverhuur van TimTom. Bij ons kunt u uw 6 kamp spellen van a tot z samenstellen en zodat het precies aan al uw wensen voldoet.

Kies uw eigen zeskamp onderdelen

Zeskamp onderdelen kun je het beste huren bij Attractieverhuur TimTom. Dit komt omdat Attractieverhuur TimTom een uniek assortiment heeft van zeskamp spellen, waardoor jouw zeskamp de beste wordt van allemaal. Om de beste zeskamp te organisaeren raden we aan de volgende dingen uw gedachte te laten passeren:

 • Het is goed om te weten hoeveel verschillende spellen je wilt houden. Als je dit weet kun je opzoek naar de verschillende zeskamp onderdelen.
 • Nadat je weet hoeveel zeskamp onderdelen je nodig hebt, moet je nadenken over hoe je het zeskamp wilt vormgeven. Bij Attractieverhuur TimTom hebben wij voor verschillende budgetten verschillende zeskamp pakketen.
 • Na het kiezen van de zeskamp onderdelen, moet er worden nagedacht over hoe de zeskamp gaat verlopen. Eerst beginnen met een stormbaan of toch met de waterattractie?

 

Zes kamp spellen

Attractieverhuur TimTom heeft zijn 6 kamp spellen onderverdeeld in meerdere categorieën.

 • Sport & Spel: De Sport & Spel 6 kamp spellen zijn vaak de wat kleinere spellen. Echter is het bij deze spellen heel belangrijk dat je goed samenwerkt. Zoals bij het broekdelen of skippyslang spel. Ook kun je met deze spellen een goede afwisseling creëren in je zeskamp.
 • Waterattracties: De waterattracties, zorgen voor een goede verfrissing in de hete zomers. Zo verhuurt Attractieverhuur TimTom niet alleen opblaasbare zwembaden, maar ook stormbanen met waterelementen en speciale buikschuifbanen. Al deze 6 kamp spellen zijn voor jong en oud en kunnen naar wens worden aangepast.
 • Spelkussens: De spelkussens zijn voor de mensen die gegarandeerd droog willen blijven. Met de 6 kamp spellen van Attractieverhuur TimTom zijn er verschillende 6 kampen te organiseren. Ieder spelkussen is weer heel anders. Al de spelkussens zijn een goede toevoeging op uw zeskamp. Wie kan het verste rennen in de bungee run of blijft het langste staan op the striker?
 • Ook zijn er verschillende stormbanen, waarmee verschillende 6 kamp spellen ontwikkeld kunnen worden.
 • Daarnaast heeft Attractieverhuur TimTom ook zeskamp pakketten. Deze pakketten bevatten de beste 6 kamp spellen, gemakkelijk aangeboden in een bundel om uw dag perfect te maken.

Zeskamp verhuur pakketten

Bij Attractie verhuur TimTom kunt u ook kiezen uit verschillende 6 kamp pakketten. Deze pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld. Onze pakketten zijn samengesteld met de gedachte om voor iedereen een leuke, spannende en uitdagende dag te maken. Een 6 kamp verhuur pakket kan bij ons tussen de €315 en €2180 euro kosten. Zit er toch niks tussen de pakketten van Attractieverhuur TimTom? Dan kunt u altijd een 6 kamp offerte aanvragen. Hierbij berekenen wij de kosten van uw eigen samengestelde 6 kamp pakket.

Zeskamp organiseren: hoe vraag ik mijn 6-kamp pakket aan?

De pakketten die wij aanbieden zijn gegarandeerd voor de laagste prijs. Vindt u ergens deze zeskamp pakketten voor een lagere prijs, neem dan contact met ons op en wij gaan op zoek naar een oplossing. Voor de uiteindelijke prijs kunt u bij ons een offerte aanvragen. De zeskamp pakketten bestaan uit verschillende onderdelen. De samenstelling is zo gedaan om u alle deelnemers zoveel mogelijk plezier te laten ondervinden. Maar alle attracties zijn ook los te huur.

Zeskamp huren bij Attractieverhuur TimTom

Bij Attractieverhuur TimTom vinden we dat een Zeskamp huren bijzonder én betaalbaar moet zijn. Zo hebben wij spelonderdelen voor ieder budget en werken we uitsluitend met de beste materialen. Daarnaast innoveren we continu in nieuwe attracties. Kijk maar eens naar de Dizzy Spin, het Schommelschip of onze eigen TimTom Stormbaan. Unieke, grensverleggende zeskamp attracties die je nergens anders zult tegenkomen! Ook voor waterratten hebben we geweldige zeskamp opties zoals het Plunderen, de Buikschuifbaan en de immense Water Slide Stormbaan. Met zowel keus voor zeskamp spellen en stormbanen huren die geschikt zijn voor jong en oud slaag je dus altijd bij Attractieverhuur TimTom! Wij zijn al jaren hét zeskamp verhuur bedrijf voor een uniek 6 kamp of ander onvergetelijk evenement!

You can select 5 products only