• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Zeskamp

HET IS TIJD VOOR EEN ZESKAMP!

Vaak is het één van de leukste dagen van het jaar… De dag dat er een zeskamp wordt georganiseerd! Niet gek natuurlijk want een Zeskamp staat garant voor een dag vol plezier, uitdaging en strijd. Wij komen wekelijks op de meest uiteenlopende Zeskamp evenementen. Van team- en buurtgenoten die tegen elkaar strijden tot collega’s en studenten die vol voor de overwinning gaan. Attractieverhuur TimTom heeft een uniek assortiment, vol innovatie en grensverleggende attracties die je nergens anders zult vinden en tevens hebben wij altijd de leukste zeskamp ideën. Zo maken we voor iedere doelgroep en van iedere Zeskamp één groot feest!

HOE MOET IK EEN ZESKAMP ORGANISEREN?

Het organiseren van een zeskamp kan soms onverwachts veel werk opleveren. Voor ons is het echter dagelijkse kost en met die expertise kunnen we je volledig ontzorgen. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale standaardpakketten ontwikkeld waarmee je zo aan de slag kunt. Liever een zeskamp pakket op maat ? Geen probleem! Kies en klik en neem gerust contact met ons op om te overleggen welke zeskamp spellen het best passen bij jouw evenement. Wij kunnen vooraf al veel vragen voor je beantwoorden. Hoeveel ruimte je bijvoorbeeld nodig hebt en waar je aan moet denken bij het indelen van de attracties en deelnemers. Dat bezorgt jou een onbezorgde zeskamp!

ZESKAMP HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Bij Attractieverhuur TimTom vinden we dat een Zeskamp bijzonder én betaalbaar moet zijn. Zo hebben wij spelonderdelen voor ieder budget en werken we uitsluitend met de beste materialen. Daarnaast innoveren we continu in nieuwe attracties. Kijk maar eens naar de Dizzy Spin, het Schommelschip of onze eigen TimTom Stormbaan . Unieke, grensverleggende zeskamp attracties die je nergens anders zult tegenkomen! Ook voor waterratten hebben we geweldige zeskamp opties zoals het Plunderen, de Buikschuifbaan en de immense Water Slide Stormbaan. Met zowel keus voor zeskamp spellen en stormbanen die geschikt zijn voor jong en oud slaag je dus altijd bij Attractieverhuur TimTom!

You can select 5 products only