• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 1680 € 0 t/m € 1680

Stormbaan huren voor jouw evenement

Het huren van een stormbaan bij TimTom attractieverhuur is een garantie op succes voor ieder evenement. Onze meters lange opblaasbare stormbanen zijn voor jong en oud aantrekkelijk en bieden uren speelplezier. Waarom een Stormbaan huren bij TimTom attractieverhuur? Wij bieden een uniek en onderscheidend assortiment, waaronder de langste stormbaan van Nederland! Met haar 90 meter is de Ultimate Stormbaan een ware eye-catcher op elke locatie. Wil je liever een kleinere stormbaan huren? Ook dat is mogelijk met het uitgebreide assortiment stormbanen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Take Out Stormbaan, TimTom Stormbaan of de Crazy Race Stormbaan

Configureer je eigen stormbaan

Alsof een reguliere opblaasbare stormbaan huren nog niet speciaal genoeg is, kun bij ons, als enige partij in Nederland, zelf je eigen stormbaan samenstellen en direct huren, ideaal voor jouw unieke zeskamp bijvoorbeeld! Laat je fantasie de vrije loop en koppel naar hartenlust verschillende stormbaan attracties aan elkaar. Uiteraard denken we hierbij graag met u mee op het gebied van mogelijkheden, beschikbare ruimte voor een stormbaan, stroomvoorziening voor uw evenement en veel meer andere zaken. Zo komen we samen tot unieke mogelijkheden en grensverleggende combinaties.

Stormbaan huren bij stormbaan verhuur timtom

Stormbaan verhuur voor ieder evenement

Voor grote en kleine evenementen, voor sportdagen en open dagen, familiedagen en kinderverjaardagen en nog veel meer heeft TimTom stormbaan verhuur de juiste attractie te huur. Wist u dat we naast het verhuren van stormbanen nog veel meer attracties verhuren? denk eens aan:

 

Stormbaan verhuur assortiment

Bij TimTom hebben we een stormbaan voor iedereen. Zo hebben we een traditionele Survivalbaan die geschikt is voor de kinderen maar ook stormbanen van tesamen wel 300 meter voor sportverenigingen of opendagen. Hieronder enkele van onze populaire stormbanen;

 

De Blauwe Stormbaan huren bij Attractieverhuur TimTom

Hou jij van duizeligheid en snelheid, dan is de STORMBAAN XXL zeker wat voor jou, deze bestaat uit verschillende uitdagende elementen. Deze stormbanen zijn los te huren of aan elkaar te koppelen. Het eerste element is de Dizzy stormbaan, deze bestaat uit een Dizzy Spin en de Standaard stormbaan. Achter de dizzy stormbaan volgt de uitdagende Punch Wall, de stormbaan XXL wordt afgesloten met de Dubbele Megaballen. Dit is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden, voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met TimTom Attractieverhuur.

You can select 5 products only