• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 1680 € 0 t/m € 1680

Storm over onze stormbanen!

Een stormbaan huren is een garantie op succes voor ieder evenement. Helemaal als je dit bij Attractieverhuur TimTim doet. Onze meters lange stormbanen zijn voor jong en oud een uitdaging, wie trotseert op uw evenement zo snel mogelijk onze stormbanen? Wij bieden namelijk een uniek en onderscheidend assortiment, waaronder de langste stormbaan van Nederland! Met haar 90(!) meter is de Ultimate Stormbaan dan ook de absolute blikvanger in ons assortiment. Wil je toch een kleinere stormbaan huren? Geen probleem natuurlijk want bij ons kun je een stormbaan huren in alle soorten en maten. Kijk maar eens naar de Take Out Stormbaan, TimTom Stormbaan of de Crazy Race Stormbaan. Het is niet voor niets dat wij koploper zijn op het gebied van stormbaan huren!

Creeër je eigen stormbaan

Alsof een ‘gewone’ opblaasbare stormbaan huren nog niet speciaal genoeg is, kun bij ons, als enige partij in Nederland, zelf je eigen stormbaan creëren en huren, ideaal voor jouw unieke zeskamp bijvoorbeeld! Laat je fantasie de vrije loop en koppel naar hartenlust verschillende attracties aan elkaar. Neem gerust contact met ons op om ons mee te laten denken over de mogelijkheden op jouw locatie. Geen plek is ons te gek. Zo komen we samen tot unieke mogelijkheden en grensverleggende combinaties. Een opblaasbare stormbaan huren was nog nooit zo gemakkelijk en grensverleggend leuk! Je ziet het wel, bij TimTom zit je bij het juiste stormbaan verhuur bedrijf!

Stormbaan verhuur voor ieder evenement

Hoe groot of klein je evenement ook is, met een stormbaan huren wordt jou evenement nog leuker en spanneder voor jong en oud! Wij hebben al jarenlang ervaring in de volgende zaken:

Ons Stormbaan verhuur assortiment

Bij TimTom hebben we een stormbaan voor iedereen. Zo hebben we een traditionele Survivalbaan die geschikt is voor de kinderen en hoogstwaarschijnlijk nog wel bekend is van de sportdagen en dergelijke. Tevens hebben we ook leuke andere varianten namelijk de

 • Take out stormbaan
 • Crazy race stormbaan
 • TimTom stormbaan
 • Dizzy race stormbaan
 • Dizzy TimTom stormbaan
 • Mega take out stormbaan
 • Multi sky swing + stormbaan
 • Mega take out stormbaan XL
 • BigBig hindernisbaan
 • Ultimate stormbaan

Stormbaan huren bij Attractieverhuur TimTom

Bij attractieverhuur TimTom willen we onze stormbanen voor iedereen toegankelijk maken. Voor elk budget bent u bij ons aan het juiste adres voor een stormbaan. Zo willen we samen met de klant tot bijzondere stormbaan combinaties komen om de deelnemers een top beleving te kunnen geven. Zelf hebben we een aantal combinaties zoals de Dizzy Race, die bestaat uit de Dizzy Spin en de Crazy Race Stormbaan. De Ultimate Stormbaan de langste stormbaan van Nederland bestaat uit de TimTom Stormbaan, Klimwand The Wall, Dubbele Mega Balls, Multi sky swing en Tobbedansbaan. Zo kan er dus altijd een passende stormbaan creatie gemaakt worden voor jong en oud bij Attractieverhuur TimTom.

De Blauwe Storbaan bij Attractieverhuur TimTom

Hou jij van duizeligheid en snelheid, dan is de STORMBAAN XXL zeker wat voor jou, deze bestaat uit verschillende uitdagende elementen. Deze stormbanen zijn los te huren of aan elkaar te koppelen. Het eerste element is de Dizzy stormbaan, deze bestaat uit een Dizzy Spin en de Standaard stormbaan. Achter de dizzy stormbaan volgt de uitdagende Punch Wall, de stormbaan XXL wordt afgesloten met de Dubbele Megaballen.

You can select 5 products only