• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 6500 € 0 t/m € 6500

ZESKAMP PAKKETTEN: VOOR IEDER WAT WILS!

Vaak is het één van de leukste dagen van het jaar… De dag dat er een zeskamp wordt georganiseerd! Niet gek natuurlijk want een Zeskamp staat garant voor een dag vol plezier, uitdaging en strijd. Wij komen wekelijks op de meest uiteenlopende Zeskamp evenementen. Wat ons op het idee bracht om verschillende zeskamp pakketten samen te stellen, zodat we aanbiedingen hebben voor alle verschillende doelgroepen. Zo is ons Teambuilding zeskamp pakket perfect voor bedrijfsuitjes . Voor onderwijs activiteiten hebben we een School sportdag pakket klaar staan. Zo kunt u uit nog een vijftal andere pakketten kiezen en eventueel zelfs zelf een zeskamp samenstellen!

WELKE PAKKET PAST PERFECT BIJ UW ZESKAMP? OF STEL ER ZELF EEN SAMEN!

Het organiseren van een zeskamp kan soms onverwachts veel werk opleveren. Voor ons is het echter dagelijkse kost en met die expertise kunnen we je volledig ontzorgen. Zodoende zijn de verschillende zeskamp pakketten in het leven geroepen, naast het teambuilding en school sportdag pakket hebben we er nog een aantal voor u klaar staan! Het Zeskamp pakket TimTom bestaat volledig uit uniek zelfontwikkelde attracties. Het Stormbaan zeskamp pakket is voor de echte doorzetter die opzoek is naar spectaculaire attracties. In de zomerse dagen is waterpret voor jong en oud ook van groot belang, dus kijk eens naar het klein waterzeskamp pakket . Het budget sportdag pakket is een leuk pakket gevuld met onze goedkopere attracties. En als laatste het mega zeskamp pakket , hier worden waterattracties waterattracties gecombineerd met fun activiteiten!

Liever een zeskamp pakket op maat? Geen probleem! Kies en klik en neem gerust contact met ons op om te overleggen welke Zeskamp spellen het best passen bij jouw evenement. Wij kunnen vooraf al veel vragen voor je beantwoorden. Hoeveel ruimte je bijvoorbeeld nodig hebt en waar je aan moet denken bij het indelen van de attracties en deelnemers. Dat bezorgt jou een onbezorgde Zeskamp !

ZESKAMP HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Bij Attractieverhuur TimTom vinden we dat een Zeskamp bijzonder én betaalbaar moet zijn. Zo hebben wij spelonderdelen voor ieder budget en werken we uitsluitend met de beste materialen, waardoor we onze A-kwaliteit altijd kunnen garanderen. Daarnaast innoveren we continu in nieuwe attracties. Kijk maar eens naar het Zeskamp pakket TimTom , wat vol zit met unieke , grensverleggend leuke Zeskamp attracties die je nergens anders zult tegenkomen! Zoals The Striker, Klimwand The Wall, Dizzy Race Stormbaan (bestaande uit de Dizzy Spin en de Crazy Race Stormbaan), de TimTom Stormbaan , de Tobbedansbaan en het Schommelschip! In overleg met u zullen we samen komen tot het beste aanbod om uw wensen te vervullen.

You can select 5 products only