• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  TimTom Events
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Stormbaan Zeskamp Pakket

Bekijk onze prijzen

Gegevens
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Dit zeskamppakket bevat een stapelkorting van 15% op de prijzen van de losse onderdelen!
Omschrijving

STORMBAAN ZESKAMP PAKKET: SPANNING GEGARANDEERD!

Maak kennis met ons spannende Stormbaan Zeskamp Pakket! Een pakket met daarin de meest uitdagende en spectaculaire spelonderdelen uit ons assortiment. Met de Multi Sky Swing vlieg je door de lucht waarna je klautert langs de Dubbele Mega Balls en Klimwand The Wall. Hierna volgen de Survivalbaan of de Take Out Stormbaan , waarna het tijd is voor een nat pak op de Tobbedansbaan. Om al het (angst)zweet van je af te spoelen eindigen we het Stormbaan Zeskamp Pakket met twee keer het Zwembad incl. Loopmat .

VOORWAARDEN STORMBAAN ZESKAMP PAKKET

Het Stormbaan Zeskamp Pakket wordt compleet geleverd, inclusief alle benodigde hulpmaterialen. Je dient bij het afnemen van het Stormbaan Zeskamp Pakket wel zelf zorg te dragen voor het vullen van het bad van de Tobbedansbaan en beide Zwembaden. Daarnaast dient er een normale wateraansluiting binnen 35 meter aanwezig te zijn. Bij het bestellen van het Stormbaan Zeskamp Pakket horen we ook graag of deze ingezet gaat worden voor kinderen of volwassenen. Dan kunnen wij hier onze service optimaal op aanpassen!

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only