0

Zwembad 9 meter + 2 waterballen huren

Met zomers weer dit leuke zwembad van 9 meter breed huren met twee waterballen, dit kan bij attractieverhuur TimTom.
>
  • Met zomers weer dit leuke zwembad van 9 meter breed huren met twee waterballen, dit kan bij attractieverhuur TimTom.
<

250,00

1 dag 

excl. BTW

302,50

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

LOPEN OP HET WATER

Altijd al een keer over water willen lopen? Dan moet je ons 9 meter zwembad met 2 waterballen erin huren! Je lijkt met onze Waterballen wel te zweven en je gaat onmogelijk kopje onder. Loop, ren en vlieg over het wateroppervlakte en imponeer de mensen op de kant. Dit doen zij je niet zomaar na!

9 METER ZWEMBAD MET 2 WATERBALLEN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Om te lopen als een god over het water kunt u onze 9 meter zwembad met 2 waterballen erin huren. U kunt het 9 meter Zwembad met 2 waterballen huren in vier verschillende vormen. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Het 9 meter zwembad met 2 waterballen is tevens voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Het zwembad is te huur in 2 verschillende vormen, namelijk een zwembad van 6 meter of een zwembad van 9 meter. Daarnaast kunt u in het zwembad 1 of 2 waterballen erbij huren. Bekijk de prijzen voor elke mogelijkheid rechts bij de verhuurmogelijkheden. Als alternatief of aanvullend kunt u eens een kijkje nemen bij ons Zwembad incl. Loopmat , de Water wipwap of de Aquaroller als je toch droog wil blijven. Voor een echte uitdaging op het water kan gekeken worden naar de Aquabattle waterbaan.

VEILIGHEID EN SERVICE

Bij Attractieverhuur TimTom werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen waardoor wij kwaliteit en veiligheid als beste kunnen waarborgen. Wij bieden u de beste kwaliteit en de beste service. Het huren van waterballen is een absolute blikvanger voor elk evenement. Niet alleen de deelnemers maar ook de omstanders zullen de attractie veel aandacht schenken. Over het water lopen tijdens een 6 kamp, is dat niet innovatief?

Producteigenschappen

Lengte
9.0 meter
Breedte
9.0 meter
Hoogte
1.5 meter
Stroombehoefte
3x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Vrijwilligers
2 actieve sterke persoon die helpt bij de op- en afbouw

Producten in pakket

1x
2x waterballen
1x
zwembad 9 meter