Zwembad 9 meter + aquaroller Groot huren

Met zomers weer dit leuke zwembad van 9 meter breed huren met twee waterballen, dit kan bij attractieverhuur TimTom.
>
  • Met zomers weer dit leuke zwembad van 9 meter breed huren met twee waterballen, dit kan bij attractieverhuur TimTom.
<

250,00

1 dag 

excl. BTW

302,50

1 dag

incl. BTW

In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

LOPEN OP HET WATER

Altijd al een keer over water willen lopen? Dan moet je ons 9 meter zwembad met aquaroller erin huren! Je lijkt met onze aquarollers wel te zweven en je gaat onmogelijk kopje onder. Loop, ren en vlieg over het wateroppervlakte en imponeer de mensen op de kant. Dit doen zij je niet zomaar na!

9 METER ZWEMBAD MET AQUAROLLER HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Om te lopen als een god over het water kunt u onze 9 meter zwembad met een grote aquaroller erin huren. Het 9 meter zwembad met aquaroller is tevens voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Het zwembad is te huur in 2 verschillende vormen, namelijk een zwembad van 6 meter of een zwembad van 9 meter. Daarnaast kunt u in het zwembad een kleine of grote aquaroller erbij huren. Bekijk de prijzen voor elke mogelijkheid rechts bij de verhuurmogelijkheden. Als alternatief of aanvullend kunt u eens een kijkje nemen bij ons Zwembad incl. Loopmat of de Water wipwap. Voor een echte uitdaging op het water kan gekeken worden naar de Aquabattle waterbaan.

VEILIGHEID EN SERVICE

Bij Attractieverhuur TimTom werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen waardoor wij kwaliteit en veiligheid als beste kunnen waarborgen. Wij bieden u de beste kwaliteit en de beste service. Het huren van waterballen is een absolute blikvanger voor elk evenement. Niet alleen de deelnemers maar ook de omstanders zullen de attractie veel aandacht schenken. Over het water lopen tijdens een 6 kamp, is dat niet innovatief?

Producteigenschappen

Lengte
9.0 meter
Breedte
9.0 meter
Hoogte
1.5 meter
Stroombehoefte
3x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Vrijwilligers
2 actieve sterke persoon die helpt bij de op- en afbouw

Producten in pakket

1x
zwembad 9 meter