Easy up heater huren

1 dag  20,00
excl. BTW
1 dag 24,20
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

Heater huren

Een heater huren die ook nog gemakkelijk in gebruikt is dat is deze Easy-Up Heater. Huur deze heater, hang hem boven op in de partytent en binnen een paar minuten is de partytent warm. De heater is op stroom en verbruikt 1500 watt. De heater bestaat uit 3 'kleinere' heaters, waardoor de gehele partytent wordt verwarmd.

Voor hoeveel personen is deze heater geschikt?

Deze heater is zeer geschikt voor een partytent van 3 x 3 meter. Als je er ook nog zijkanten van een partytent huurt, dan blijft de warm ook nog eens behouden

Elektrische heater huren

Deze heater is elektrisch, dus geen gedoe met (lege) gasflessen. Deze heater hang je gemakkelijk op, doe de stroomkabel in het stopcontact en hij verwarmt direct.

Extra mogelijkheden om naast een heater te huren

Wij hebben naast een elektrische heater nog veel meer partymaterialen. Hieronder staan een aantal mogelijke opties om er extra bij te huren:

  • Suikerspinmachine huren: Heerlijke verse suikerspinnen zelf maken, hoe gaaf is dat? Huur deze suikerspinmachine bij TimTom en maak heerlijke suikerspinnen!
  • Springkussens huren: met ruim 40 verschillende thema springkussens hebben wij veel springkussens. Zo ook voor ieder wat wils! Bekijk snel welk springkussen bij jullie past!
  • Partymateriaal huren: Bij een partytent hoort natuurlijk ook partymateriaal, zoals heaters, staantafels en/of bierbanken. Bekijk hier het complete partyoverzicht! 

Partyverhuur huren

Met een volwaardig gevoel een dienst leveren aan de klant daar houden wij van! Daarom hebben wij ons assortiment ook uitgebreid met partyverhuren! Wij willen klanten compleet kunnen ontzorgen van een springkussen of stormbaan tot aan partytent met heater.  

Contact

Meer weten over het huren van een Easy-Up Heater of andere partyverhuur materiaal? Bel ons op 06-24656594 of mail ons naar info@attractieverhuurtimtom.nl. Tot binnenkort :)!

Producteigenschappen

Lengte
0.55 meter
Breedte
0.55 meter
Hoogte
0.35 meter
Stroombehoefte
1x 1500 watt