TimTom uw specialist in Partyverhuur

 

Tenten
FunFood
Party benodigdheden
Ballon decoratie
Quiz
Decordoeken

PARTYVERHUUR HUREN

Partyverhuur is ons meest nieuwe categorie en is ontstaan uit de behoefte van de klant. Attractieverhuur TimTom wilt u graag volledig faciliteren tijdens uw evenement, zo past de partyverhuur categorie perfect in ons assortiment. Organiseert u een verjaardag, schoolfeest, (buurt) feest of ander evenement? Bekijk dan de categorie partyverhuur en u vindt bij ons een uitgebreid assortiment party tenten, funfood materialen en party benodigdheden. Denk aan bijvoorbeeld statafels, bierbanken en marktkramen huren. Partyverhuur is een perfecte aanvulling wanneer u kies voor een springkussen huren of stormbaan huren voor uw buurtfeest. Attractieverhuur TimTom heeft het voordeel dat wij dit allemaal volledig in eigen beheer hebben. Bekijk eens ons gave assortiment Top attracties en laat je inspireren!

PARTY TENT HUREN

De partytenten van TimTom zijn Easy-Up Partytenten, wat betekent dat de partytent binnen 1 minuut staat. Zo is een party tent huren bij ons een groot voordeel met andere partytenten, waarbij je 20 minuten bezig bent met de partytent opzetten. Wij hebben partytenten in verschillende maten te huur. Hieronder staat een overzicht van welke partytenten te huur zijn bij TimTom Attractieverhuur:

PARTYFOOD HUREN

De categorie FunFood hebben wij al langer in ons assortiment. Dit zijn de lekkerste partyfood producten die u niet kunt missen op uw evenement! Hoe ideaal is het om naast een springkussen of stormbaan huren ook een suikerspinmachine, poffertjesplaat of een popcornmachine te huren. Van al dat lekkere partyfood krijg je gewoon zin in een feestje!

PARTYBENODIGDHEDEN HUREN

Je organiseert een (buurt)feest, barbecue of verjaardag en je wilt alles bij één partij huren, dan ben je bij TimTom aan het juiste adres. Wij hebben namelijk veel partybenodigdheden te huur. Dit is heel variërend van een heater huren t/m bierbanken huren. Zie hieronder het complete overzicht partybenodigdheden van TimTom:

PARTYVERHUUR BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Een evenement ontzorgen van A to Z, daar staan wij van TimTom Attractieverhuur voor. Daardoor staan wij dagelijks voor jullie klaar voor tent verhuur, partyfood en party benodigdheden te verhuren. Maar ook zeker blijven wij de specialist in Springkussen verhuur of Strombaan verhuur en het verhuur van Zeskamp spellen.