Zeskamp huren

Spelkussens
(Mega) Stormbanen
Waterattracties
Sport en spel
Zeskamp pakketten
Game Center Opblaasbaar

Een zeskamp huren bij Attractieverhuur TimTom

Vaak is het één van de leukste dagen van het jaar: Dé dag dat er een zeskamp wordt georganiseerd! Niet gek natuurlijk want de zeskamp spellen van TimTom Attractieverhuur staan garant voor een dag vol plezier, uitdaging en strijd. Onze verhuur van zeskamp spellen komt wekelijks op de meest uiteenlopende sport evenementen. Van team- en buurtgenoten die tegen elkaar strijden tot collega’s en studenten die tijdens een zeskamp vol voor de overwinning gaan. Attractieverhuur TimTom heeft een uniek assortiment 6 kamp spellen, vol innovatie, humor en grensverleggende attracties die je nergens anders zult vinden. Hiernaast zijn wij altijd bereid mee te denken met de zeskamp ideën. Zo maken we voor iedere doelgroep en van iedere 6 kamp één groot feest!

Hoe organiseer je een zeskamp?

Het organiseren van een zeskamp kan soms onverwachts veel werk opleveren. Voor ons is het dagelijkse kost en met die expertise kunnen we jullie volledig ontzorgen. Zo hebben we bijvoorbeeld speciale standaardpakketten ontwikkeld waarmee je zo aan de slag kunt. Liever een zeskamp spellen pakket op maat? Geen probleem! Kies en klik of neem gerust contact met ons op om te overleggen welke 6 kamp spellen je het best kunt huren voor jouw evenement. Wij kunnen vooraf al veel vragen voor je beantwoorden. Over de zeskamp onderdelen, hoeveel ruimte je bijvoorbeeld nodig hebt en waar je aan moet denken bij het indelen van de zeskamp attracties en sportieve deelnemers. Dat bezorgt jou een onbezorgde 6 kamp!

Daarnaast is een goed draaiboek een tip die we je graag meegeven bij een zeskamp organiseren, zodat de dag goed en soepel verloopt. Een zeskamp draaiboek zorgt ervoor dat de actieve spellen goed op schema blijven. Sommige spellen duren namelijk langer dan andere. Wanneer je een zeskamp organiseert wordt alles in een draaiboek overzichtelijk gemaakt bijvoorbeeld hoelang iets ongeveer duurt en wordt er zo de ‘draai’ gemaakt voor de zeskamp organisatie.

Zeskamp verhuur

Bij Attractieverhuur TimTom zijn er verschillende activiteiten 6 kamp te huur. Deze kun je zelf samenstellen en met vragen kun je altijd vragen om hulp van een van onze experts. Wil je er bijvoorbeeld een zeskamp met waterspelen, een zeskamp met een bootcamp en spelkussens of kiest u liever voor een zeskamp met alleen een stormbaan? Er is een breed assortiment attracties te huur. Bijna alles is mogelijk bij Attractieverhuur van TimTom. Bij ons kunt u uw 6 kamp spellen van a tot z samenstellen, zodat het precies aan al uw wensen voldoet.

Kies je eigen zeskamp onderdelen! 

Zeskamp onderdelen kun je het beste huren bij Attractieverhuur TimTom. Dit komt omdat Attractieverhuur TimTom een uniek assortiment heeft van zeskamp spellen, waardoor jouw zeskamp de beste wordt van allemaal. Om de beste 6 kamp te organiseren raden we aan de volgende dingen uw gedachte te laten passeren:

 • Weet hoeveel verschillende zeskamp spellen je wilt houden.
 • Nu kun je op zoek naar de verschillende zeskamp onderdelen.
 • Nadenken over hoe je het zeskamp wilt vormgeven. (Bij Attractieverhuur TimTom hebben wij voor verschillende budgetten verschillende zeskamp pakketten.)
 • Er moet worden nagedacht over hoe de zeskamp gaat verlopen.
  Eerst beginnen met een stormbaan of toch met de waterspelen?

Zeskamp spellen

Attractieverhuur TimTom heeft zijn 6 kamp spellen onderverdeeld in meerdere categorieën:

 • Sport & Spel | Het Sport & Spel 6 kamp verhuur zijn vaak de wat kleinere spellen. Echter is het bij deze spellen heel belangrijk dat je goed samenwerkt, zoals bij het broekdelen of skippyslang spel. Ook kun je met deze spellen een goede afwisseling creëren in je zeskamp.
 • Waterspelen | De waterattracties zorgen voor een goede verfrissing in de hete zomers. Zo verhuurt Attractieverhuur TimTom niet alleen opblaasbare zwembaden, maar ook stormbanen met waterelementen en speciale buikschuifbanen. Al deze 6 kamp spellen zijn voor jong en oud en kunnen naar wens worden aangepast.
 • Spelkussens | De spelkussens zijn voor de mensen die gegarandeerd droog willen blijven. Met de zeskamp spellen van Attractieverhuur TimTom zijn er verschillende zeskampen te organiseren. Ieder spelkussen is weer heel anders. Al de spelkussens zijn een goede toevoeging op uw zeskamp. Wie kan het verste rennen in de bungee run of blijft het langste staan op the striker?
 • Ook zijn er verschillende stormbanen waarmee verschillende 6 kamp spellen ontwikkeld kunnen worden.
 • Zeskamp pakketten | Deze pakketten bevatten de beste 6 kamp spellen, gemakkelijk aangeboden in een bundel om uw dag perfect te maken.

Zeskamp verhuur pakketten

Bij Attractie verhuur TimTom kunt u ook kiezen uit verschillende 6 kamp pakketten. Deze zeskamp pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld. Onze pakketten zijn samengesteld met de gedachte om voor iedereen een leuke, spannende en uitdagende dag te maken. Een 6 kamp verhuur pakket kan bij ons tussen de €315 en €2180 euro kosten. Zit er toch niks tussen de pakketten van Attractieverhuur TimTom? Dan kunt u altijd een 6 kamp offerte aanvragen. Hierbij berekenen wij de kosten van uw eigen samengestelde 6 kamp pakket.

Hoe vraag ik mijn 6-kamp pakket aan?

De zeskamp pakketten die wij aanbieden zijn gegarandeerd voor de laagste prijs. Vindt u ergens deze zeskamp pakketten voor een lagere prijs, neem dan contact met ons op en wij gaan op zoek naar een oplossing. Voor de uiteindelijke prijs van uw zeskamp kunt u bij ons een offerte aanvragen. De zeskamp pakketten bestaan uit verschillende onderdelen. De samenstelling is zo gedaan om u alle deelnemers zoveel mogelijk plezier te laten ondervinden. Maar alle attracties die deel uitmaken van de zeskamp zijn ook los te huur.

Zeskamp huren bij Attractieverhuur TimTom 

Bij Attractieverhuur TimTom vinden we dat een Zeskamp huren bijzonder én betaalbaar moet zijn. Zo hebben wij spelonderdelen voor ieder budget en werken we uitsluitend met de beste materialen. Daarnaast innoveren we continu in nieuwe attracties. Kijk maar eens naar de springkussens, speciale winterattracties en andere top attracties. Unieke, grensverleggende zeskamp attracties die je nergens anders zult tegenkomen! Ook voor waterratten hebben we geweldige zeskamp opties zoals het Plunderen, de Buikschuifbaan en de immense Dizzy Waterslide Stormbaan. Met zowel 6 kamp als stormbanen voor jong en oud slaag je dus altijd bij Attractieverhuur TimTom! Wij zijn al jaren hét zeskamp verhuur bedrijf voor een unieke 6 kamp of ander onvergetelijk evenement.

 

Wist je dat TimTom uw zeskamp evenement kan voorzien van alle partybenodigdheden? Bekijk dan eens de categorie partyverhuur!