Over ons

Attractieverhuur TimTom, uw betrouwbare verhuurder

Attractieverhuur TimTom heet u welkom! Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 24 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

De kwaliteit van Attractieverhuur TimTom

Om u veilige materialen te kunnen bieden, werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit. Onze materialen zijn uitsluitend van Nederlandse bodem. Attractieverhuur TimTom importeert geen goedkope materialen uit het buitenland en koopt deze ook niet bij importeurs. Indien wij kiezen voor een product wat niet uit Nederland afkomstig is dan heeft dit geen economische redenen. Onze materialen zijn altijd gekeurd. Wilt u zelf zorgdragen voor de op- en afbouw dan bieden wij u gebruiksvriendelijke instructieboeken. Onze instructeurs zijn goed geïnstrueerde mankrachten. Zij gaan verantwoord met klanten en deelnemers van attracties om. De spontaniteit en het enthousiasme van de TimTom Crew is een eigenschap die op elk evenement gewaardeerd wordt. Onze mensen zullen zich inzetten om uw evenement te doen slagen. Gewend aan werken met uiteenlopende doelgroepen, kunnen wij ons aanpassen aan de omgeving.

Groots in zeskamp, passend voor elk budget

Naast de ondersteuning die nodig is om uw evenement, zeskamp of activiteit te doen slagen, bieden wij een breed assortiment aan attracties. Om ons te onderscheiden zijn wij ons bezig gaan houden met het bedenken en ontwikkelen van attracties. Enkele creaties die vallen onder het TimTom label zijn de Dizzy Spin, The Striker, The Wall en onze grootste creatie is de Multi Sky Swing. Onze creativiteit is in deze (zeskamp) spelkussens visueel geworden. Met een ruim assortiment aan stormbanen, hebben wij enkele unieke exemplaren. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de TimTom Stormbaan, The Giant Extreme stormbaan, Stormbaan XXL, en Ultimate Stormbaan (90M). Echte TimTom Originals!

Verschillende Top Attracties, allemaal toppers

Met verscheidene Top Attracties plezieren wij vele evenementen. Salto’s op een hoogte van 8 meter kan met onze Bungee Trampolines. Klim naar de top met onze 9m mobiele klimwand. Creëer een battlefield met de gebruiksvriendelijke Lasergame of vermaak de allerkleinsten in de speelstructuur. Botsend in de Bumperballen of lopen over het water in de Aquaroller. Of toch liever dansen op onze Dance Pads.

Unieke design full-color springkussens

Onze lijn springkussens is uniek en alleen te huur bij Attractieverhuur TimTom. Met full-color designs en speelobjecten in de springkussens maken wij het thema tastbaar. Wij brengen u iets unieks voor een betaalbare prijs.

Nieuwe voetballijn, streetwise

Compleet nieuw is onze voetballijn. De voetballijn is streetwise uitgevoerd met graffiti full-color bedrukking. Speel iemand door de benen in de pannakooi en wie wint de competitie op de panna- voetbalvelden. Neem contact op met Attractieverhuur TimTom als u wil gaan voor betrouwbare kwaliteit.

Voor het huren van attracties, hebben wij ondersteuning geboden aan:

 • Zeskampen
 • Buurtfeesten
 • Bedrijfsevenementen
 • Teambuildings evenementen
 • Beurzen
 • Evenementen
 • Jaarmarkten
 • Braderieën
 • Attractieparken
 • Familiedagen
 • Sportstimuleringsevenementen
 • Kinderfeestjes
 • Eigen initiatieven