Flame heater huren

1 dag  35,00
excl. BTW
1 dag 42,35
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

Heater huren

Een heater huren die gemakklijk in gebruik is en ook nog is er netjes uit ziet? Dan is deze Flame heater wat voor jou! Sluit een gasfles aan op de Heater en hij verwamt gelijk. De heater is op gas, dus geen gedoe met kabels. Bij het huren van deze heater moeten jullie wel een glasfles nog bij huren.

Gasfles huren

De prijs is exclusief gasfles, deze is wel bij ons bij te huren voor €55,00 exclusief BTW voor een glasfles van 10.5 kilogram. Deze heater kan ongeveer 20-25 vierkante meter verwarmen.

Hoe werkt een heater?

  1. Sluit de gasfles aan.
  2. Draai de gasfles open en sluit de kap.
  3. Houd de zwarte draaiknop 1 minuut ingedrukt op de pilot stand.
  4. Houd de zwarte draaiknop ingedrukt en druk de rode ontstekingsknop in tot je een waakvlam ziet branden.
  5. Houd de knop nog enkele seconden ingedrukt op de pilot stand en draai deze dan verder tot de gewenste stand.
  6. Nu kun je de knop loslaten en genieten van de aangename warmte:)

Extra mogelijkheden om naast een heater te huren

Wij hebben naast een elektrische heater nog veel meer partymaterialen. Hieronder staan een aantal mogelijke opties om er extra bij te huren:

  • Suikerspinmachine huren: Heerlijke verse suikerspinnen zelf maken, hoe gaaf is dat? Huur deze suikerspinmachine bij TimTom en maak heerlijke suikerspinnen!
  • Springkussens huren: met ruim 40 verschillende thema springkussens hebben wij veel springkussens. Zo ook voor ieder wat wils! Bekijk snel welk springkussen bij jullie past!
  • Partymateriaal huren: Bij een partytent hoort natuurlijk ook partymateriaal, zoals heaters, staantafels en/of bierbanken. Bekijk hier het complete partyoverzicht! 

Partyverhuur huren

Met een volwaardig gevoel een dienst leveren aan de klant daar houden wij van! Daarom hebben wij ons assortiment ook uitgebreid met partyverhuren! Wij willen klanten compleet kunnen ontzorgen van een springkussen of stormbaan tot aan partytent met heater.  

Contact

Meer weten over het huren van een Easy-Up Heater of andere partyverhuur materiaal? Bel ons op 06-24656594 of mail ons naar info@attractieverhuurtimtom.nl. Tot binnenkort :)!

 

Bekijk ook onze andere artikelen voor partyverhuur en onze andere partybenodigdheden.

Producteigenschappen

Lengte
0.55 meter
Breedte
0.59 meter
Hoogte
1.39 meter