Klapstoel huren

1 dag  1,00
excl. BTW
1 dag 1,21
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

Klapstoelen huren

Klap stoelen huren doe je bij TimTom. De klapstoelen zijn inklapbaar en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Daarnaast zitten er dopjes onder de klapstoelen ter bescherming van de vloer. Alleen zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schades aan de vloer. De klapstoelen zijn ook geschikt voor buiten. De hoogte van de klapstoelen zijn 45 centimeter.

Extra mogelijkheden om naast klapstoelen te huren

Wij hebben naast een partytent nog veel meer partymaterialen. Hieronder staan een aantal mogelijke opties om er extra bij te huren:

  • Suikerspinmachine huren: Heerlijke verse suikerspinnen zelf maken, hoe gaaf is dat? Huur deze suikerspinmachine bij TimTom en maak heerlijke suikerspinnen!
  • Springkussens huren: met ruim 40 verschillende thema springkussens hebben wij veel springkussens. Zo ook voor ieder wat wils! Bekijk snel welk springkussen bij jullie past!
  • Partymateriaal overzicht: Bij een partytent hoort natuurlijk ook partymateriaal, zoals heaters, staantafels en/of bierbanken. Bekijk hier het complete partyoverzicht! 

Partyverhuur huren

Met een volwaardig gevoel een dienst leveren aan de klant daar houden wij van! Daarom hebben wij ons assortiment ook uitgebreid met partyverhuren! Wij willen klanten compleet kunnen ontzorgen van een springkussen of stormbaan tot aan partytent met heater.  

Contact

Meer weten over het huren van een partytent of andere partyverhuur materiaal? Bel ons op 06-24656594 of mail ons naar info@attractieverhuurtimtom.nl. Tot binnenkort :)!

 

Bekijk ook onze andere artikelen voor partyverhuur en onze andere partybenodigdheden.

Producteigenschappen

Lengte
0.10 meter
Breedte
0.46 meter
Hoogte
1.75 meter
Aantal deelnemers
1