Mega Zeskamp Pakket huren

1 dag  850,00
excl. BTW
1 dag 1.028,50
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

MEGA ZESKAMP PAKKET: MEGA LEUK!

Ga voor Mega! Want ons Mega Zeskamp Pakket is niet alleen mega voordelig, maar ook mega leuk en mega spannend. Het Mega Zeskamp Pakket bestaat uit vier opblaasbare attracties en twee spellen en combineert droge- met waterattracties. Je begint deze Zeskamp met de Take Out Stormbaan. Hierna volgt een megaspannend potje Slingerbal en de kletsnatte Dubbele Buikglijbaan . Nog niet nat genoeg? Dan gaat de Mega Zeskamp Pakket verder met de Tobbedansbaan. Spring rond met het zaklopen (ook voor kinderen ) en sluit het Mega Zeskamp Pakket af met de funslangen. Als dat geen succes wordt!

VOORWAARDEN MEGA ZESKAMP PAKKET

Het Mega Zeskamp Pakket wordt compleet geleverd, inclusief alle benodigde hulpmaterialen. Je dient bij het afnemen van het Mega Zeskamp Pakket wel zelf zorg te dragen voor het vullen van het bad van de Dubbele Buikglijbaan en de Tobbedansbaan. Daarnaast dient er een normale wateraansluiting binnen 35 meter aanwezig te zijn. Bij het bestellen van Mega Zeskamp Pakket horen we ook graag of deze ingezet gaat worden voor kinderen of volwassenen. Dan kunnen wij hier onze service optimaal op aanpassen!

Producteigenschappen

Stroombehoefte
2x 1500 & 4x 1100 watt
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Waterbehoefte
Buikglijbaan: 2.500 liter en continue stromend water (tuinslang), Tobbedansbaan: 5000 liter en continue stromend water (tuinslang)
Certificaat
Ja