• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Mega Zeskamp Pakket

Bekijk onze prijzen

Gegevens
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Dit zeskamppakket bevat een stapelkorting van 15% op de prijzen van de losse onderdelen!
Omschrijving

MEGA ZESKAMP PAKKET: MEGA LEUK!

Ga voor Mega! Want ons Mega Zeskamp Pakket is niet alleen mega voordelig, maar ook mega leuk en mega spannend. Het Mega Zeskamp Pakket bestaat uit vier opblaasbare attracties en twee spellen en combineert droge- met waterattracties. Je begint deze Zeskamp met de Take Out Stormbaan . Hierna volgt een megaspannend potje Slingerbal en de kletsnatte Dubbele Buikglijbaan . Nog niet nat genoeg? Dan gaat de Mega Zeskamp Pakket verder met de Tobbedansbaan. Stuiter op de Skippyslang (ook voor kinderen ) en sluit het Mega Zeskamp Pakket rollend af op de Reuze ballen. Als dat geen succes wordt!

VOORWAARDEN MEGA ZESKAMP PAKKET

Het Mega Zeskamp Pakket wordt compleet geleverd, inclusief alle benodigde hulpmaterialen. Je dient bij het afnemen van het Mega Zeskamp Pakket wel zelf zorg te dragen voor het vullen van het bad van de Dubbele Buikglijbaan en de Tobbedansbaan. Daarnaast dient er een normale wateraansluiting binnen 35 meter aanwezig te zijn. Bij het bestellen van Mega Zeskamp Pakket horen we ook graag of deze ingezet gaat worden voor kinderen of volwassenen, we hebben namelijk Skippyslangen voor kinderen en volwassenen . Tevens beschikken we over Reuze ballen in klein en groot formaat. Dan kunnen wij hier onze service optimaal op aanpassen!

Unieke dag met Mega Zeskamp Pakket

Uw dag kan niet meer stuk wanneer u kiest voor een zeskamp. Een zeskamp huren doet u gemakkelijk en voordelig bij Attractieverhuur TimTom. Door jarenlange ervaring weet ons personeel als geen ander wat het met zich mee brengt om een zeskamp te organiseren. Zo zijn zij bereidt om u te helpen als u met vragen zit. U kunt bij ons kiezen uit een zeskamp pakket, maar u kunt ook zelf een pakket samenstellen. Hierdoor heeft u zelf in hand welke zeskamp spellen u allemaal wilt doen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons altijd telefonisch of via mail bereiken. Ons personeel staat voor u klaar!

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only