Statafel huren

1 dag  7,50
excl. BTW
1 dag 9,08
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

Statafels huren

Wij, van TimTom, hebben meerdere statafels in ons bezit, namelijk totaal 10 stuks. De stafels zijn van robuste kwaliteit met een kunstof blad. Het kunstof blad is eenvoudig te reinigen. Daarnaast is de statefel inklapbaar, waardoor deze makkelijk te vervoeren is in een eigen auto.

Statafels met rok huren

Wij bezitten ook zwarte rokken voor om de statafels. Deze rokken zijn egaal zwart. Je kunt hier de rokken bijhuren

Extra mogelijkheden om naast een partytent te huren

Wij hebben naast een partytent nog veel meer partymaterialen. Hieronder staan een aantal mogelijke opties om er extra bij te huren:

  • Suikerspinmachine huren: Heerlijke verse suikerspinnen zelf maken, hoe gaaf is dat? Huur deze suikerspinmachine bij TimTom en maak heerlijke suikerspinnen!
  • Springkussens huren: met ruim 40 verschillende thema springkussens hebben wij veel springkussens. Zo ook voor ieder wat wils! Bekijk snel welk springkussen bij jullie past!
  • Partymateriaal overzicht: Bij een partytent hoort natuurlijk ook partymateriaal, zoals heaters, staantafels en/of bierbanken. Bekijk hier het complete partyoverzicht! 

Partyverhuur huren

Met een volwaardig gevoel een dienst leveren aan de klant daar houden wij van! Daarom hebben wij ons assortiment ook uitgebreid met partyverhuren! Wij willen klanten compleet kunnen ontzorgen van een springkussen of stormbaan tot aan partytent met heater.  

Contact

Meer weten over het huren van een partytent of andere partyverhuur materiaal? Bel ons op 06-24656594 of mail ons naar info@attractieverhuurtimtom.nl. Tot binnenkort :)!

Producteigenschappen

Lengte
0.80 meter
Breedte
0.80 meter
Hoogte
1.10 meter