Easy up partytent 2x3m huren

1 dag  45,00
excl. BTW
1 dag 54,45
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

Partytent 2x3M huren

Heb jij binnenkort een een (buurt)feest? Dan ben je bij ons, attractieverhuur TimTom, aan het juiste adres. Wij hebben alles onder één dak om het van A tot Z te regelelen. Waaronder onze partytent 2 bij 3 meter, een ware koploper in de verhuur. Deze partytent heeft een totaal vloeroppervlak van 6 vierkante meter, waardoor je gemakkelijk met 5 mensen (droog) kan staan. Dus naast zijn compactheid passen er ook nog veel mensen onder. Als laatste, is dit een Easy-Up Partytent, wat betekent dat hij staat binnen 1 minuut!

Wat zit erbij als je een Partytent 2x3M huurt?

Als je een partytent huurt bij TimTom heb je achteraf geen extra kosten, dus naast onze partytent leveren wij altijd 4 verankeringsblokken of (tegel)haringen erbij. Het verankeren van een partytent is belangrijk, zodat de partytent niet weg kan waaien. Wij leveren dus altijd verankeringsmateriaal bij de partytent.

Partytent extra's

Je kan bij het huren van een partytent ook een aantal extra's huren om de partytent nog vollediger te maken. Zie hieronder een aantal TimTom suggesties hiervoor.

 • Easy-Up Heater: Deze heater hang je bovenin de partytent en verwarmt de partytent volledig. Super handig en veilig!
 • Partytent zijkanten: Tover de 'open' partytent tot een gesloten partytent met de zijkanten. 
 • Prikkabel 5M: De prikkabels hang je bovenop in de partytent en de partytent is omgetoverd in een feest Partytent.

TimTom Partytent huren

Het huren van een partytent bij TimTom betekent dat u kan rekenen op de onderstaande voordelen:

 • 1. Scherpste prijs van Zuid-Holland
 • 2. All-in prijs (geen extra kosten achteraf)
 • 3. Geen borg
 • 4. Jarenlange ervaring
 • 5. Grootste partyverhuur van Zuid-Holland met alles onder één dak!
 • 6. Altijd schone materialen. Bij terugkomst worden de materialen altijd gecontoleerd en schoongemaakt

Partytent zijkanten + ingang huren

Wij hebben ook zijkanten van een partytent te huur. Dit zijn is 1 set die bestaat uit 4 zijkanten. Deze zijkanten bestaan uit 2 zijkanten met een raam en 2 zijkanten volledig gesloten. In deze gesloten zijkanten zit wel een rits, die je kan open ritsen en kan fungeren als in- of uitgang.

Extra mogelijkheden om naast een partytent te huren

Wij hebben naast een partytent nog veel meer partymaterialen. Hieronder staan een aantal mogelijke opties om er extra bij te huren:

 • Suikerspinmachine: Heerlijke verse suikerspinnen zelf maken, hoe gaaf is dat? Huur deze suikerspinmachine bij TimTom en maak heerlijke suikerspinnen!
 • Springkussens: met ruim 40 verschillende thema springkussens hebben wij veel springkussens. Zo ook voor ieder wat wils! Bekijk snel welk springkussen bij jullie past!
 • Partymateriaal: Bij een partytent hoort natuurlijk ook partymateriaal, zoals heaters, staantafels en/of bierbanken. Bekijk hier het complete partyoverzicht! 

Partyverhuur huren

Met een volwaardig gevoel een dienst leveren aan de klant daar houden wij van! Daarom hebben wij ons assortiment ook uitgebreid met partyverhuren! Wij willen klanten compleet kunnen ontzorgen van een springkussen of stormbaan tot aan partytent met heater.  

Contact

Meer weten over het huren van een partytent of andere partyverhuur materiaal? Bel ons op 06-24656594 of mail ons naar info@attractieverhuurtimtom.nl. Tot binnenkort :)!

 

Bekijk ook onze andere artikelen voor partyverhuur

Producteigenschappen

Lengte
2.0 meter
Breedte
3.0 meter
Hoogte
3.3 meter
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Overdekt
Ja
Vrijwilligers
Minimaal 1 actief persoon die helpt bij de op- en afbouwnimaal 8 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw