slush puppy machine huren

1 dag  90,00
excl. BTW
1 dag 108,90
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

SLUSH PUPPY MACHINE HUREN ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De professionele Slush Puppy Machine huren van attractieverhuur TimTom maakt heerlijke verse slush op elke locatie. Deze machine is zeer gemakkelijk in gebruik en ideaal naast een Springkussen en/of Stormbaan. De Slush machine is een luxe machine met verlichiting in de deksels om het product nog beter en mooier te presenteren aan uw gasten. De Slushmachine is een 2×10 uitvoering, daardoor heeft u twee 10 liter dispenserbakken goed om 2x 10 liter koude drank te maken op de koelstand. Deze slushmachine heeft natuurlijk ook een vriesstand om de slushdrank mee te kunnen maken. Op deze stand vult u de machine tot maximaal 10 liter per dispenserbak met slushlimonade. Anderhalf uur later heeft u overheerlijke slush om uit te delen of te verkopen.

Tussentijds bijvullen gaat prima. Doet u dat in kleine beetjes, dan zult u gewoon door kunnen blijven tappen. Vult u teveel in 1 keer bij, dan zal de machine even tijd nodig hebben om het product weer op te vriezen tot slush. Dat zal veel sneller gaan dan de oorspronkelijke tijd omdat de slushlimonade niet alleen door de koel/vriestrommel wordt gekoeld maar ook door de omliggende slush die al in de machine aanwezig is.

ZIT ER SIROOP BIJ DE SLUSH PUPPY MACHINE ?

Ja! Er zit 2x 1.0 liter siroop bij, voeg er dan nog 2x 9 liter water zelf aan toe. Er zitten ook 100 bekertjes bij van 0.20 liter met 100 rietjes. Wil je extra siroop bij kopen, doe dit dan via deze link of in de winkelwagen onder het slush pyppy machine.

Voor een correcte verhouding tussen Slush siroop en water, houdt u een verhouding aan van 1:9

Er mag geen eigen siroop of andere dranken worden toegevoegd aan de machine.

HOELANG DUURT HET KOELEN?

De eerste keer koelen van de Slush Puppy Machine kosten 1.5 uur, daarna moet u bijvullen in kleine beetjes, dan kunt u blijven doortappen. Vult u teveel in 1 keer bij, dan zal de machine even tijd nodig hebben om het product weer op te vriezen tot slush. Dat zal veel sneller gaan dan de oorspronkelijke tijd omdat de slushlimonade niet alleen door de koel/vriestrommel wordt gekoeld maar ook door de omliggende slush die al in de machine aanwezig is.

WAAROM HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM?

Een Slushpuppy machine huren bij attractieverhuur TimTom betekent dat u kunt rekenen op de volgende voordelen:

  • Mega aanbod attracties
  • Unieke FunFood machines en springkussens
  • De hoogste kwaliteit
  • De jarenlange ervaring van TimTom
  • Alle service inbegrepen

Bekijk ook onze andere artikelen voor partyverhuur en onze andere Fun food artikelen.

Producteigenschappen

Stroombehoefte
1x 3000 watt
Inbegrepen
gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies) + voor 100 personen slush
Vrijwilligers
Minimaal 1 actief persoon die helpt bij de op- en afbouw

Beschikbare bestanden