• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Teambuilding Zeskamp Pakket

Bekijk onze prijzen

Omschrijving

SAMENWERKEN WORDT BELOOND

In ons Teambuilding zeskamp pakket gaat het niet om strijden, maar om slim samenwerken. De zes spelonderdelen zijn dan ook allemaal gericht op teambuilding. Dit begint al bij het spannende Slingerbal waarna dit pakket volgt met de Take Out Stormbaan . Ook in de Bungee Run ben je aangewezen op je teamgenoten, evenals op de Skippyslang . Voor de Reuze ballen hebben een speciaal Teambuilding spel ontwikkeld en het Teambuilding Zeskamp Pakket wordt besloten met vermakelijke Zaklopen . Ons Teambuilding zeskamp pakket is de start een sterke samenwerking en garandeert je een prachtige dag.

Teambuilding door een zeskamp

Samen met uw collega’s, vrienden of familie de uitdaging aangaan met een teambuilding zeskamp. Een zeskamp huren doet u gemakkelijk bij Attractieverhuur TimTom. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en allemaal van Nederlandse bodem. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat de producten van hoge kwaliteit zijn. We willen namelijk dat uw dag zo vlekkeloos mogelijk kan verlopen. U kunt ervoor kiezen om een van de vooraf samengestelde zeskamp pakketten te kiezen of juist zelf een in elkaar zetten. U heeft dan veel meer vrijheid en keuze uit meer dan +25 verschillende zeskamp spelletjes.

VOORWAARDEN TEAMBUILDING ZESKAMP PAKKET

Het Teambuilding Zeskamp Pakket wordt compleet geleverd, inclusief alle benodigde hulpmaterialen. Je dient bij het bestellen van het Teambuilding Zeskamp Pakket aan te geven of het gaat om volwassen deelnemers of kinderen. Daarnaast is de beschikking over een zachte ondergrond voor een aantal attracties van belang, zoals voor het Zaklopen , de Skippyslangen ( kind / volwassen ) en de Reuze Ballen ( klein / groot ). Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat uw teambuilding zeskamp perfect verloopt!

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only