Bungee Run huren

1 dag  150,00
excl. BTW
1 dag 181,50
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

REN JE ROT MET BUNGEE RUN

Laat je door niets en niemand tegenhouden en win van het elastiek en je tegenstander. Wie het plakkertje het verst plakt in de Bungee Run krijgt de punten. Maar let op: het elastiek van de Bungee Run geeft zich niet zomaar gewonnen.. Zet je dus schrap en haal voor de Bungee Run de Usain Bolt in je naar boven tijdens bijvoorbeeld een zeskamp!

DE BUNGEE BUN HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

De Bungee Run kan worden afgesteld door middel van het elastiek. Jong en oud kan tegen elkaar strijden op de bungee run waar wilskracht en doorzettingsvermogen een vereiste is. Twee deelnemers worden vast gemaakt aan het speciaal daarvoor ontworpen bungee elastiek. Vervolgens is de uitdaging om zo ver mogelijk een plakker aan de overkant te plakken. Als alternatief voor het huren van de Bungee Run zou u eens kunnen kijken naar de Klaverbungee, de Slingerbal, het Jonasspel of de Bungee Trampoline.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

In onze Service willen we altijd flexibel zijn en onze klant een grensverleggend leuke dag geven! Zo proberen we zo goed mogelijk om te gaan met de wensen van onze klant. Naast de service willen we kwalitatief altijd boven de concurrentie uitsteken en dat doen we door met onze Nederlandse leverancier de attracties te ontwikkelen en te laten maken in Nederland. Zo beschikken we over A-kwaliteit spelkussens die veilig en voorzien zijn van keuring.

ALLES VOOR JOUW ZESKAMP

Een bungee run is een perfect spel voor tijdens een zeskamp. We bieden bij Attractieverhuur TimTom niet alleen bungee run spellen aan, maar nog veel meer. Zo kun je ook voordelig en gemakkelijk een zeskamp huren. We hebben meer dan 25 verschillende zeskamp spellen in ons assortiment. Genoeg keuze voor een leuke dag dus. Al onze zeskamp spelletjes komen van eigen bodem. Daarnaast bieden we u laagsteprijsgarantie aan. Vind je toch ergens iets anders dan kun je altijd met ons contact opnemen en gaan we op zoek naar een gepast oplossing. Kies vandaag nog voor de leukste zeskampen van Attractieverhuur TimTom.

Producteigenschappen

Lengte
11.0 meter
Breedte
4.5 meter
Hoogte
2.0 meter
Stroombehoefte
1x 1100 watt
Aantal deelnemers
2
Inbegrepen
Gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies)
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Vrijwilligers
Minimaal 2 actieve sterke personen die helpen bij de op- en afbouw
Certificaat
Ja