• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Bubble bubbel voetbal

Bekijk onze prijzen

Gegevens
 • Inbegrepen: 2 Bumperballen met gebruikershandleiding (incl. op- afbouw instructies), stroomhaspels
 • leeftijdsindicatie: Maathoogte 1.5 meter: Gebruikers lengte: 150-170 cm, Maathoogte 1.8 meter: Gebruikers lengte: 170-190 cm
 • Stroombehoefte: 1 x 1100watt : 2 x 220v
 • Aantal deelnemers: N/B
 • Keurmerk TimTom: Ja
 • Vuurhuurmogelijkheden:
  • 4 Bubble bubbel ballen: op afhaalbasis voor €175,00, inclusief Voetbalboarding €300,00
  • 6 Bubble bubbel ballen: op afhaalbasis voor €250,00, inclusief Voetbalboarding €375,00
  • 8 Bubble bubbel ballen: op afhaalbasis voor €325,00, inclusief Voetbalboarding €440,00
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Samples
Certificaat Bubble voetbal
Omschrijving

STUITER DOOR HET VELD

Bereid je voor op de leukste vorm van voetbal! Met Bumper Voetbal stoot je tegenstander uit het veld en scoor je als een stuiterbal. Een pittig partijtje Bumper Voetbal combineert plezier, samenwerking en competitie in één activiteit. Bumper Voetbal is uiteraard 100% veilig en een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. De Bumperballen in combinatie met de Voetbalboarding zijn een geweldige combinatie tot een hilarische pot voetbal!

BUBBLE BUBBEL VOETBAL HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

U kunt het Bubble bubbel bumper voetbal zeskamp huren op locatie. Maar u hoeft niet gebruik te maken van het voetbal spelonderdeel. Creativiteit maakt het huren van deze attractie multifunctioneel. Een enkel voorbeeld is bijvoorbeeld tikkertje of botsing balls, afgeleid van de bekende bumper ballen. Bubble Bubbel voetbal kunt u in vier verschillende vormen huren. De offerte op maat geeft u keuze uit: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouwen en compleet verzorgd. Bubble Bubbel voetbal is tevens voorzien van gebruikershandleiding incl. gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. De Bubble Bubbel ball kunt u ook los per bumperbal huren, neem hiervoor contact op met Attractieverhuur TimTom.

VEILIGHEID, KEURING EN SERVICE

Bubble Bubbel voetbal is niet voorzien van een typegoedkeuring omdat deze geen keuring nodig heeft. Bij Attractieverhuur TimTom werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen waardoor wij kwaliteit als beste kunnen waarborgen. Wij bieden u de beste kwaliteit en de beste service. We zullen bij deze hilarische attractie altijd zorgen dat uw dag zo goed mogelijk verloopt, bijvoorbeeld door het meesturen van een extra bubble bubbel bal.

Bubble bumper voetbal als Zeskamp onderdeel?

Het bubble bumper voetbal is natuurlijk leuk als spel alleen, maar het past ook perfect in een zeskamp. Als jij een zeskamp wilt organiseren met lekker sportieve mensen dan past de bubble bumper voetbal hier perfect tussen. Een zeskamp organiseren zorgt ervoor dat je een leuke dag hebt om nooit meer te vergeten. Om voor verschillende zeskamp spellen te kiezen zorg je ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Al onze producten zijn daarentegen van Nederlandse bodem en van hoge kwaliteit. We vinden het namelijk belangrijk dat de dag vlekkeloos moet verlopen. Je kunt vandaag nog voordelig een zeskamp huren met Attractieverhuur TimTom.

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only