• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen
Prijs
€ 0 € 1200 € 0 t/m € 1200

SCOOR MET EEN VOETBALSPEL

Met een voetbalspel scoor je gegarandeerd een sportief succes! Een voetbalspel maakt een sportdag nog spannender en een (bedrijfs)feest nog leuker. Zo vaak krijg je tenslotte niet de kans om je collega’s, buurtgenoten of medestudenten uit te dagen voor een spannend voetbalspel! Wij bieden een breed assortiment van onderscheidende en unieke voetbalspellen die geschikt zijn voor iedere doelgroep en elk type evenement. Dus stroop de mouwen op, strik uw veters en scoor een vet voetbalspel bij Attractieverhuur TimTom!

WELK VOETBALSPEL HUREN?

Kiezen kan lastig zijn als je zoveel (af)speelmogelijkheden hebt! Daarom helpen wij je graag op weg met het beste voetbalspel voor jouw evenement. Ben je een echte specialist? Huur dan het Stropdas schieten , de Voetbal schietschijf of het Snelheidsdoel . Toch meer een pingelaar? Oefen dan je panna op ons Pannaveld of ga de strijd aan in de Pannakooi . Echte teamspelers huren de Voetbalboarding en strijden in teams tegen elkaar. Moeite met kiezen? Scoor dan meerdere spellen, want met onze bizar lage prijzen scoor je in ieder geval nooit een gat in je portemonnee.

VOETBALSPEL HUREN BIJ ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

Bij Attractieverhuur TimTom bieden we goedkoop verschillende leuke voetbalspellen aan. Zo bieden we verschillende velden aan zoals de Pannakooi , het Pannaveld en de Voetbalboarding. Tevens hebben we een aantal verschillende schietspellen waaronder het Snelheidsdoel en Stropdas schieten onder voetbalspel staan. Wil je je techniek verbeteren of je schot verbeteren, dit kan zeker met onze voetbalspellen! Overigens is de Voetbalboarding in combinatie met Bumpervoetbal een geweldige combinatie voor jong en oud om een leuke dag te hebben!

Dus wilt u graag van uw evenement, zeskamp of andere gelegenheid een echte topper maken, bekijkt u dan eens ons gehele assortiment. Want naast voetbalspellen hebben wij ook stormbanen, zeskamp spellen, voetbalspellen en lasergame verhuur!

You can select 5 products only