Budget Sportdag Pakket huren

1 dag  250,00
excl. BTW
1 dag 302,50
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

EEN SPORTDAG ORGANISEREN VOOR IEDER BUDGET

Bij een sportdag organiseren moet je soms lastige keuzes maken. Want met zoveel attracties is het lastig om binnen budget te blijven. Om daarin mee te denken hebben wij een speciaal Budget Sportdag Pakket samengesteld. Het pakket begint spectaculair met het Gladiatoren Plateau en gaat verder met de Funslang. Hierna volgt het hilarische Zaklopen en de Skilopen die we wederom voor Skilopen kinderen of Skilopen volwassenen hebben. Het voordelig geprijsde Budget Sportdag Pakket eindigt met de Kruiptunnels en het magisch Vliegend tapijt. Een sportdag organiseren was nog nooit zo makkelijk!

VOORWAARDEN BUDGET SPORTDAG PAKKET

Het Budget Sportdag Pakket wordt compleet geleverd, inclusief alle benodigde hulpmaterialen. Je dient bij het boeken van het Budget Sportdag Pakket aan te geven of er kinderen en of volwassenen meedoen aan uw sportdag. Zo kunnen we u zo goed mogelijk ondersteunen bij het organiseren van uw sportdag! Daarnaast is de beschikking over een grasveld van belang voor de attracties waarbij gekropen en gerend moet worden of waar attracties over de grond schuiven, ZaklopenVliegend tapijt en de Kruiptunnels .

Ook een zeskamp pakket mogelijk

Een heel budget sportdag pakket zodat u niets meer hoeft te regelen, ideaal! Wij bij Attractieverhuur TimTom verkopen ook andere soorten pakketten. Zo kunt u ook terecht bij ons als u een zeskamp wilt huren. U kunt dan kiezen voor het zelf samenstellen van een zeskamp, maar ook voor een samengesteld zeskamp pakket door onze experts. Zo hoeft u geen moeite meer te doen om de juiste zeskamp spellen te zoeken, maar doen onze experts dit voor u. Met 1 klik op de knop besteld u een zeskamp pakket met een dag vol plezier en de leukste activiteiten.

Producteigenschappen

Stroombehoefte
1x 1100 watt
Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen
Certificaat
Ja