• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Budget Sportdag Pakket

Bekijk onze prijzen

Gegevens
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Dit zeskamppakket bevat een stapelkorting van 15% op de prijzen van de losse onderdelen!
Omschrijving

EEN SPORTDAG ORGANISEREN VOOR IEDER BUDGET

Bij een sportdag organiseren moet je soms lastige keuzes maken. Want met zoveel attracties is het lastig om binnen budget te blijven. Om daarin mee te denken hebben wij een speciaal Budget Sportdag Pakket samengesteld. Het pakket begint spectaculair met het Gladiatoren Plateau en gaat verder met de Funslang (voor kinderen of volwassen). Hierna volgt het hilarische Zaklopen en de Skippyslang die we wederom voor Skippyslang kinderen of Skippyslang volwassenen hebben. Het voordelig geprijsde Budget Sportdag Pakket eindigt met de Kruiptunnels en het magisch Vliegend tapijt . Een sportdag organiseren was nog nooit zo makkelijk!

VOORWAARDEN BUDGET SPORTDAG PAKKET

Het Budget Sportdag Pakket wordt compleet geleverd, inclusief alle benodigde hulpmaterialen. Je dient bij het boeken van het Budget Sportdag Pakket aan te geven of er kinderen en of volwassenen meedoen aan uw sportdag. Zo kunnen we u zo goed mogelijk ondersteunen bij het organiseren van uw sportdag! Daarnaast is de beschikking over een grasveld van belang voor de attracties waarbij gekropen en gerend moet worden of waar attracties over de grond schuiven zoals bij de Funslang ( kind / volwassen ), Skippyslang ( kind / volwassen ), Zaklopen , Vliegend tapijten de Kruiptunnels .

Ook een zeskamp pakket mogelijk

Een heel budget sportdag pakket zodat u niets meer hoeft te regelen, ideaal! Wij bij Attractieverhuur TimTom verkopen ook andere soorten pakketten. Zo kunt u ook terecht bij ons als u een zeskamp wilt huren. U kunt dan kiezen voor het zelf samenstellen van een zeskamp, maar ook voor een samengesteld zeskamp pakket door onze experts. Zo hoeft u geen moeite meer te doen om de juiste zeskamp spellen te zoeken, maar doen onze experts dit voor u. Met 1 klik op de knop besteld u een zeskamp pakket met een dag vol plezier en de leukste activiteiten.

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Dit zal u ook wel bevallen

You can select 5 products only