Vliegend tapijt huren

1 dag  20,00
excl. BTW
1 dag 24,20
incl. BTW
In huurmandje

keurmerk luchtkussen verhuurbedrijven

Omschrijving

VLIEGEND TAPIJT

Inderdaad, het is zelfs mogelijk om een vliegend tapijt te huren bij Attractieverhuur TimTom. Hoewel niet dezelfde als in het sprookje, is ons vliegend tapijt wel een ongelofelijk leuke attractie om bij jouw sportdag aanwezig te hebben. Bij het vliegend tapijt draait alles om kracht en balans. Wie hieraan deelnemen moet met het vliegend tapijt zo snel mogelijk over de finish vliegen. Van de deelnemers gaan minimaal twee mensen trekken waarbij de rest op het vliegend tapijt gaat staan. Er zijn verschillende mogelijkheden om met het vliegend tapijt een competitie te houden. We zetten er een paar op een rijtje:

  • Krachtcompetitie
    Twee deelnemers proberen om het vliegend tapijt zover mogelijk te trekken. Wanneer de afstand is behaald, gaat er steeds èèn persoon meer op het vliegend tapijt staan. Wie uiteindelijk de afstand wint, is de ploeg met de meeste meters.
  • Racecompetitie
    Bij het huren van een vliegend tapijt krijgt u altijd twee stuks. Stel teams samen en laat ze tegen elkaar racen op het vliegend tapijt! Degene met de meeste overwinningen is uiteindelijk de winnaar.
  • Race op snelheid
    Maar ook de snelste tijd is een bekende competitie. Teams strijden weliswaar tegen elkaar, maar uiteindelijk gaat het erom welk team het snelste met het vliegend tapijt over de finish komt.

Het vliegend tapijt is een fantastisch spelonderdeel van een sportdag. Het leukste is dan ook om een compleet aanbod met verschillende activiteiten voor alle deelnemers neer te zetten. Naast het vliegend tapijt is onder meer Reuze balle huren evenals Kruiptunnels en sponsbroeken voor kinderen en volwassen ook mogelijk. Een complete sportdag organiseren? Schakel ons in!

Huur nu ons vliegend tapijt of bekijk ons volledige aanbod Sport en Spel activiteiten.

Producteigenschappen

Leeftijdsindicatie
Kinderen en Volwassenen

Beschikbare bestanden