• ATTRACTIEVERHUUR TIMTOM

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Of u nou op zoek bent naar de leukste zeskamp spellen, een stormbaan of een springkussen; bij ons bent u aan het juiste adres! Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Attractieverhuur TimTom / set is motion
  Westlandseweg 14a
  2291 PG Wateringen


  Tel: +316-24656594

  IBAN
  NL80 RABO 0152 7405 38
  KVK
  71598731
  BTW Nummer
  858777848B01
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Kruiptunnels

Bekijk onze prijzen

Gegevens
 • leeftijdsindicatie: Kinderen en volwassenen
 • Aantal deelnemers: N/B
 • Keurmerk TimTom: Ja
 • Setprijs: 2 stuks
*Prijzen zijn excl 21% btw en excl €0,70 per gereden kilometer
Samples
Certificaat Kruiptunnels
Omschrijving

Kruiptunnel

De verraderlijke kruiptunnel is een fantastische uitdaging op ieder sportevenement. Het doel van de kruiptunnel is simpel: ga er zo snel mogelijk doorgeen. Maar er is weinig ruimte en vooruitgang is daardoor moeilijk. Snelle en korte bewegingen met armen en voeten zijn belangrijk en tegelijkertijd lastig om voldoende kracht te zetten. Maar er gloort licht aan het einde van de tunnel. Bereik jij dat licht zo snel mogelijk samen met jouw teamgenoten? Dan zijn jullie de winnaar! De kruiptunnel is een ontzettend leuk onderdeel van de sportdag die competitie bevorderd. De kruiptunnel is een leuke uitdaging voor jong en oud. En dankzij Attractieverhuur TimTom is de kruiptunnel al voordelig en snel aanwezig op jouw sportevent.

Kruiptunnel huren

Het huren van een kruiptunnel kan namelijk bij ons al vanaf 25 euro waarbij je de beschikking hebt over twee stuks. Bezoek ons hiervoor in Wateringen om de kruiptunnel af te halen: de attracties zijn licht en makkelijk mee te nemen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om de kruiptunnel door ons te laten bezorgen en op te halen: lekker makkelijk en snel voor elkaar. Het allerleukste is echter om naast een kruiptunnel een compleet aanbod door ons neer te laten zetten. Wij organiseren jouw complete sportdag of 6 kamp waarbij we de offerte op maat maken en in overeenstemming brengen met jouw budget. Daarnaast hebben we nog talloze andere sport en spel attracties zoals de kruiptunnel. Meer weten hierover? Laat het ons dan weten en wij helpen je op weg.

Vraag het aan TimTom

Iedere werkdag zijn wij tussen 09.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar om u te helpen met vragen en afspraken te maken. Bel ons op +316 24 65 65 94(WhatsAppen naar dit nummer kan ook). Of stuur een mail naar info@attractieverhuurtimtom.nl. Voorbeelden zien van te gekke activiteiten? Check dan ook onze social media. Voor jouw kruiptunnel en alle andere attracties ga je naar Attractieverhuur TimTom.

Voordelen
 • De enige 100% van Nederlandse bodem
 • Top kwaliteit voor de laagste prijs
 • Uniek assortiment

Verwante producten direct erbij bestellen!

You can select 5 products only